Bratři pokřtí svůj debut "Two Minds" již tento pátek

11.11.2021 09:11 - Dan Hájek | foto: Hotspot

Sourozenecká dvojice Jirka a Ondra Veselí, vystupující jako Bratři, se chystá na křest svého velkého debutu "Two Minds". Slavnostní akt se uskuteční 12. listopadu od půl osmé večerní v pražském Paláci Akropolis. Vstupenky jsou k mání v běžných předprodejích, coby suvenýr si navíc posléze můžete domů odnést jeden z limitovaných vinylů, na kterém toto album vyšlo (náklad čítá pouhých sto padesát kusů).

"Chtěli bychom pozvat všechny fanoušky elektronické hudby do Paláce Akropolis a představit jim naši novou desku v live verzi. Na koncertním provedení se podílí i virtuální studio XLAB, které se postará o projekce a světla. A bude to to nejlepší, co jsme zatím měli příležitost předvést," upřesňuje Jirka. Coby videopozvánku na tento večer Bratři uvolnili živou verzi skladby "Rise" zaznamenanou během setu pro londýnský festival Electronic: Sound Vision II. Jako další návnadu si pak připomeňte jejich set pro Hotspot.

V rámci večera pod značkou EuroConnections se dále představí vídeňský projekt Drahthaus, který elektronickou hudbu originálním způsobem propojil s akustickými nástroji. Jeho zatím poslední singl se jmenuje "Dopamine" a hostuje v něm zpěvačka a umělkyně Tanja Peinsipp (Aunty). Bratři doporučují českou premiéru této formace nepromeškat.

Nejbližší termíny koncertů

12.11. Praha - Palác Akropolis (speciální host Drahthaus)
16.11. Plzeň - Anděl music bar
3.12. Ostrava - Dock
18.12. Brno - Fléda



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY