Dream Theater přivezou do Prahy novou desku i Devina Townsenda

02.11.2021 17:54 - Tisková zpráva | foto: Rayon Richards

Dream Theater se v rámci své Top Of The World Tour vrací do České republiky, opět do pražské Tipsport Areny, ve které v roce 2020 předvedli skvělou show oceněnou potleskem diváků vestoje. Skupina se divákům představí 26. 5. 2022 ve složení James LaBrie (zpěv), John Petrucci (kytara), Jordan Rudess (klávesy), John Myung (basová kytara) a Mike Mangini (bicí) a zahraje nejenom repertoár z jejího již patnáctého studiového alba "A View From The Top Of The World", ale i výběr toho nejlepšího z její více než třicetileté kariéry, kterou tito pionýři progresivního metalu mají za sebou. Jako support se představí Devin Townsend se svou kapelou.

"Doufám, že až tohle uslyšíte, dostanete to nejlepší, co Dream Theater nabízejí," říká Rudess. "Snažili jsme se vybudovat zásadní zvukový zážitek. Nikdo z nás nezpomalil. Jestli něco, tak se pohybujeme rychleji." "I přes všechno, co se děje, to mělo být pozitivní," upřesňuje LaBrie. "Nemůžeme se dočkat, až zase před všechny předstoupíme a budeme hrát tyhle skladby." "Hudba má moc promlouvat k vám na emocionální úrovni," nechává se slyšet Petrucci. "Pokud se prostřednictvím této desky emocionálně spojujeme s posluchači, myslím, že si nemůžeme přát nic víc."

Ceny vstupenek se budou pohybovat od 1 290 do 1 990 Kč. Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 4. 11. 2021 v 10:00, Live Nation klub a iDnes předprodej proběhne od 3. 11. 2021 10:00 do 4. 11. 2021 10:00.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY