Další album od Westlife vyjde již koncem listopadu

08.11.2021 17:17 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

I když má kapela Westlife svoje komerčně nejúspěšnější období nejspíš již za sebou, ve Velké Británii stále platí za velkou hvězdu, která plní ty největší tamější stadiony. A samozřejmě i natáčí a vydává desky. Další v pořadí chystá již na konec listopadu tohoto roku.

Westlife - Wild Dreams
© Warner Music
Již dvanácté studiové album čtveřice z Irska dostalo název "Wild Dreams" a v obchodech bude k mání od 26. listopadu. Titul, který u nás bude distribuovat label Warner Music, nabídne jedenáct písní, deluxe edice přinese čtyři bonusy v podobě živých verzí známých hitů skupiny zaznamenaných v tomto roce. Pánové na nahrávce pracovali uplynulých osmnáct měsíců, a jak sami dodávají, stvořili kolekci pozitivně laděných songů, ve kterých hlavní roli hraje víra v lepší zítřky a nové začátky.

Fanoušci formace, která funguje již úctyhodných třiadvacet let, si kromě dvou variant na CD mohou zakoupit i dvě různé kazety - růžovou nebo žlutou. Kompletní nabídku včetně úsporných balíčků naleznete zde. Dodejme, že z jedenácti písní byly veřejnosti představeny již dvě. Jak pilotní singl "Starlight", tak čerstvou ochutnávku "My Hero" si můžete poslechnout pod článkem.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na tracklist. "Wild Dreams" přinese tyto skladby: Starlight, Alone Together, Wild Dreams, Lifeline, Alive, Rewind, Do You Ever Think Of Me, My Hero, End Of Time, Magic, Always With Me + deluxe edition bonus tracks: World of Our Own (Live at Ulster Hall), Uptown Girl (Live at Ulster Hall), Flying Without Wings (Live at Ulster Hall), You Raise Me Up (Live at Ulster Hall).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY