shop.musicserver.cz
Nové desky pro 47. týden

Nové desky pro 47. týden

Vydáno: 20.11.2011 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vedle novinky Rihanny bude příští týden zaplněn hlavně koncertními deskami. Záznamy vydávají Take That, Taylor Swift, Lady Gaga a Chris Cornell. Tuto pětici doplní rockeři Daughtry a Nickelback, dále pak Snow Patrol, Mary J. Blige, Marit Larsen, Drake, zimu připomenou Szidi Tobias a Kate Bush a představí se i "Immortal" Michaela Jacksona.

Pokud se v pondělí 21. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Rihanna - Talk That Talk (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / dance-pop

Rihanna - Talk That Talk
Ačkoli je Rihanna zhruba v polovině evropské části turné k albu "Loud", které zanedlouho zavítá i do Prahy, neváhá a přesně po roce zatne do živého zbrusu novou nahrávkou "Talk That Talk". Nahrávalo se v naprosté tajnosti a výsledkem je materiál, na kterém se Rihanna nechala ovlivnit aktuální klubovou scénou. Díky tomu novinka kombinuje širokou škálu stylů jako hip hop, r'n'b, electro, dancehall nebo dubstep. To koneckonců naznačil už pilotní singl "We Found Love", který pro zpěvačku produkoval britský zpěvák, remixér, producent a její speciální host aktuálního turné Calvin Harris. Vedle něj jsou pod albem podepsaní ještě Dr. Luke, Stargate, Mr. Bangladesh, Alex da Kid, The-Dream nebo třeba Hit-Boy. Za mikrofonem jí pak vypomohl vedle Harrise i Jay-Z a nebyla by to Rihanna, kdyby nevyužila i několik samplů. Pro toto album čerpala u Chase & Status, Metalliky, The xx, Notoriouse B.I.G. a Geoffa Macka. Videoklip ke zmíněnému singlu můžete zhlédnout na Rihannině Facebooku.


Kate Bush - 50 Words For Snow (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art rock / jazz rock

Kate Bush - 50 Words for Snow
Šest let nebylo o Kate Bush slyšet a najednou, během jednoho roku, vydává už druhé album. Zatímco "Director's Cut" přinesl "pouze" sestřih a odlišné pojetí dvou prvních desek, v případě "50 Words For Snow" půjde o zcela novou nahrávku. Jak naznačuje název, bude hlavním motivem zima a sníh. Nahrávka obsahuje celkem sedm skladeb, jejichž celková stopáž přesáhne šedesát minut. Vedle samotné Kate Bush se na CD podílel i Elton John, herec Stephen Fry nebo velšský kytarista Andy Fairweather Low. Jazzové piano zpěvačky podtrhl ještě vynikající bubeník Steve Gadd, známý ze spolupráce s Chickem Coreou, The Manhattan Transfer, Ericem Claptonem nebo Al Di Meolou. Vzhledem k tomu, že je celé album již nyní ke slyšení na portálu npr.org, můžeme vám prozradit, že sklidilo po celém světě nadšené kritiky, které se pohybují mezi 9/10 a absolutním hodnocením.


Michael Jackson - Immortal (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Michael Jackson - Immortal
Michael Jackson vydává nové album, ovšem pozor, tentokrát nepůjde o zpracování doposud nevydaného materiálu jako v případě loňské desky "Michael". O albu "Immortal" bychom mohli hovořit spíše jako o soundtracku. Kanadská Cirque du Soleil totiž přichystala show s názvem "Michael Jackson: The Immortal World Tour", která je inspirována třemi sólovými turné Krále popu, které za svoji kariéru odjel, a pochopitelně dodává i svoji vlastní invenci a styl. Během dvou let objede tato show Severní Ameriku a pak bude následovat Evropa a zbytek světa. Projekt "Immortal" připravoval uznávaný hudební designér Kevin Antunes, který v minulosti spolupracoval s Justinem Timberlakem, Rihannou nebo Madonnou. Ten strávil více než rok ve studiu, aby pro tuto show přepracoval čtyřicet písniček nejen Michaela Jacksona, ale i The Jackson 5, respektive The Jacksons. Samotné CD, které vychází jednak v jednodiskovém, jednak ve dvoudiskovém vydání, pak přináší výběr těchto upravených písniček ve formě, v jaké je jeho fanoušci dosud neslyšeli. Co od tohoto alba čekat, nastínil megamix na webu alba. Pokud by vás ale zajímalo, co nabízí představení Cirque du Soleil, pak doporučujeme trailer na webu show.


Take That - Progress Live (DVD) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Take That - Progess Live
Take That letos vyrazili na své historicky největší turné, které navštívily bezmála dva miliony fanoušků a na ostrovech poptávkou překonalo i "This Is It" Michaela Jacksona. Ačkoli se tentokrát, na rozdíl od předchozího turné, skupina rozhodla vycestovat i na kontinent, k nám bohužel nedorazila. Pokud jste tedy neměli to štěstí zažít tuto show na vlastní kůži jinde, budete mít příležitost alespoň díky záznamu "Progress Live", který nyní vychází na 2DVD a Blu-ray. První disk nabídne kompletní koncertní vystoupení, které bylo rozdělené do třech částí - Take That jako kvartet, Robbie Williams sólo a třetí, nejdelší část představila Take That ve své původní sestavě. Skupina monstrózní výpravou překonala své předcházející turné k albu "The Circus" a přípravu toho aktuálního přiblíží druhý disk s dokumentem a zákulisními záběry, které byly pořízeny v průběhu všech koncertních zastávek. Ochutnávkou, co všechno můžete čekat, budiž trailer na YouTube.com kanálu Take That.


Tip týdne

Daughtry - Break The Spell (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Daughtry - Break The Spell
Americká rocková kapela Daughtry má svým třetím studiovým albem "Break The Spell" na co navazovat. Jak debut, tak nahrávku "Leave This Town" dostali na vrchol amerického žebříčku, a zatímco prvotině se dařilo především ve Státech, druhá deska zaujala naopak spíše v zahraničí. Tuctem nových skladeb, které napsal frontman kapely vždy s dalším členem - kytaristou Joshem Steelym nebo Brianem Craddockem a basistou Joshem Paulem - by tentokrát rádi dosáhli úspěchu všude. Pomoci jim k tomu má opět producent Howard Benson, se kterým Daughtry spolupracovali i na obou předchozích albech. Jak se jim třetí spolupráce vyvedla, můžete zjistit poslechem celého CD na webu formace.


Drake - Take Care (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / r'n'b

Drake - Take Care
Kanadský zpěvák Drake se od loňské "Thank Me Later" snaží zuby nehty udržet svou pozici na hudební scéně. A nástupce debutové nahrávky toho má být důkazem. Na "Take Care" si totiž zavolal početný zástup hostů, producentů a slavných jmen. Za všechny jmenujme třeba Jamieho xx, Lil Waynea, Supa Dups nebo Stevieho Wondera, Justina Timberlakea, Nase a Ricka Rosse. Právě bohatý produkční tým zajistil Drakeovi prozatím pochvalné recenze, které navíc vyzdvihují "emoční hloubku a skladatelské umění". Pokud jste stejného názoru, dejte nám vědět v komentářích pod článkem. Předtím si ale určitě poslechněte a podívejte se na klip k singlu "Headlines".


Lady Gaga - The Monster Ball Tour At Madison Square Garden (DVD) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: electropop / dance pop

Lady Gaga - Presents The Monster Ball Tour At Madison Square Garden
Rok a půl trvalo druhé turné Lady Gaga s názvem "The Monster Ball Tour", které mělo celkem osm částí a přes dvě stě zastávek, z nichž jedna patřila i Praze. Ovšem dvakrát, v celkovém počtu pěti koncertů, se zpěvačka zastavila v newyorské Madison Square Garden. Z její druhé zastávky, tedy té letošní, pochází i záznam, který nyní vychází na DVD a Blu-ray. Hlavní položkou jejího prvního oficiálního koncertního nosiče bude pochopitelně záznam vlastního koncertu, ale k tomu přibude i obrovské množství doposud neprezentovaného materiálu, který mapuje přípravu celé show i samotného turné. Kromě již zmíněných formátů připravila Lady G. i speciální edici s názvem "Born This Way, The Collection", která bude obsahovat kromě již zmíněných CD a Blu-ray navíc album "Born This Way", ale především zbrusu novou remixovou desku "Born This Way The Remix", která nabídne čtrnáct remixů k letošnímu albu. Na co se můžete těšit, zjistíte z několika videí na YouTube.com kanálu zpěvačky.


Nickelback - Here And Now (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Nickelback - Here And Now
Stejně jako Snow Patrol, které představíme níže, si i Nickelback dopřáli po vydání zatím poslední desky "Dark Horse" tříletou pauzu. Už loni se ale lídr kapely Chad Kroeger podělil s nedočkavými fanoušky o své ideje - prozradil, že deska bude "organičtější a hudebně se vrátí do dob alba 'All The Right Reasons'". Aby se to tak i povedlo, produkovali si muzikanti novinku zcela sami. Nakonec vyšli ze studia a v kapse měli jedenáct nových písniček. Dvě z nich, konkrétně "Bottoms Up" a "When We Stand Together", jste už mohli slyšet v rádiích jako dvojici očekávaných singlů. Pokud se vám ještě nepoštěstilo si je poslechnout, můžete tak učinit na MySpace.com Nickelback.


Taylor Swift - Speak Now World Tour Live (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country / pop

Taylor Swift - Speak Now World Tour Live
Podobně jako Take That i Taylor Swift slavila se svým turné k poslednímu albu "Speak Now" velký úspěch. "Speak Now World Tour" znamenala bezmála stovku vystoupení v sedmnácti zemích tří kontinentů a byla prodloužena do roku 2012 o show v Austrálii a na Novém Zélandu. Pro fanoušky, kteří nemohli vidět, stejně jako pro každého, kdo si chce tento zážitek zopakovat, připravila Taylor Swift záznam koncertu. Album dostalo název "Speak Now World Tour Live" a budete mít příležitost si jej pořídit hned ve třech podobách - jako samostatné DVD, DVD s CD nebo na Blu-ray. CD nabídne šestnáct songů, zatímco video podoba bude mít o jednu písničku navíc, nicméně setlist CD nekopíruje přesně koncert. Naleznete na něm třeba i coververzi "I Want You Back" od The Jacksons, "Drops Of The Jupiter" od Train či další coververzi hitu "Bette Davis Eyes". Jak vypadají koncerty Taylor Swift, přiblíží trailer na YouTube.com.


Mary J. Blige - My Life II...The Journey Continues (Act 1) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b

Mary-J-Blige - My Life II...The Journey Continues (Act 1)
Název alba "My Life II... The Journey Continues (Act 1)" jasně naznačuje, jakým směrem se po dvou letech vydala Mary J. Blige a především, že navazuje na úspěšnou "My Life" z roku 1994. Novinka je v pořadí už její desátou deskou, na které je zpěvačka o poznání vyzrálejší. O tom ostatně svědčí i bohatý výčet hostů, mezi kterými najdete jména jako Jerry Duplessis, Danja, Bangladesh, Eric Hudson, Darkchild nebo Swizz Beatz. S početnou družinou ve studiu připravila Mary J. Blige celkem čtrnáct skladeb. Jednu z nich, píseň "25/8", jste už určitě slyšeli i vy (pokud ne, můžete to napravit na jejím MySpace.com), a jestli vás zaujala, navštivte její oficiální stránky. Mary J. Blige tady totiž pro vás připravila upoutávku pro koncertní sérii American Express, kterou můžete sledovat i z pohodlí vašeho domova prostřednictvím jejího Vevo kanálu.


Szidi Tobias - Ať se dobré děje (Panther)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: šanson

Szidi Tobias - Ať se dobré děje
Ještě neuplynul ani rok od vydání alba "Do vetra" a už je tu opět slovenská šansoniérka Szidi Tobias s dalším dárkem pro své příznivce. A to s dárkem doslova vánočním. Novinka "Ať se dobré děje" totiž představuje zbrusu nové písničky laděné do zimní nálady. Autorem hudby je opět Milan Vyskočáni, který má na svědomí i hudbu k novému muzikálu Divadla Hybernia "Vánoční koleda" na motivy stejnojmenné povídky Charlese Dickense. Hlavní role v tomto muzikálu ztvárnila dvojice Ivana Chýlková a Karel Roden a Szidi Tobias společně s Davidem Kollerem a sólistkou Státní opery Marinou Vyskvorkinou jsou hlavními hudebními představiteli. Není tak divu, že na "Ať se dobré děje" najdete více písniček z tohoto představení, včetně písně "Boží dvůr", kterou v předpremiéře představil na svém webu časopis Týden. Nicméně vedle těchto nových skladeb, které otextoval Peter Lipovský, uslyšíte třeba i tradiční "Tichou noc".


Chris Cornell - Songbook (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Chris Cornell - Songbook
Tichá vody břehy mele, to je nejlepší přirovnání pro Chrise Cornella a jeho novou desku. Frontman navrátivších se Soundgarden si potichoučku připravil novou nahrávku, pojmenovanou trefně "Songbook". Na rozdíl od dva roky staré "Scream", se kterou se dočkal velkého ohlasu, na ní najdete záznam akustického vystoupení, jež proběhlo v rámci jarního turné po Americe. Vedle řady předělávek, mezi kterými najdete i písně Led Zeppelin nebo Temple Of The Dog, se dočkáte i zbrusu nových songů "The Keeper" a "Cleaning My Gun". Druhou zmíněnou hrál Chris Cornell už několikrát na svých koncertech, ale na žádné album ji zatím neumístil. Můžete si ji poslechnout už teď na jeho MySpace.com profilu.


Marit Larsen - Spark (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / folk

Marit Larsen - Spark
Norská zpěvačka Marit Larsen poté, co v roce 2002 společně s Marion Raven rozpustila duo M2M, vydala již dvě alba. Letošním třetím počinem "Spark" tedy, co do počtu, překoná diskografii svého domovského dua. Novinka přinese celkem desítku písniček, které produkoval americký producent Peter Zizzo. S ním se Marit Larsen zná už od dob M2M a jeho práce je slyšet například na nahrávkách Pixie Lott, Celine Dion nebo Avril Lavigne. První ochutnávkou je singl "Coming Home", jehož videoklip nahrála Norka na svůj YouTube.com kanál.


Snow Patrol - Fallen Empires (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop rock / alternativní rock

Snow Patrol - Fallen Empires
Britská alternativní formace Snow Patrol nachystala pro své fanoušky po třech letech novou studiovou desku. V pořadí šestá nahrávka dostala do vínku titul "Fallen Empires" a sám frontman kapely Gary Lightbody o ní s odkazem na průběh psaní písní říká: "Je to nejdelší deska, jakou jsme kdy složili." Muzikanti si jednoduše dopřáli potřebný čas a zpěvák musel překonat svůj skladatelský blok. Nakonec vše dobře dopadlo a vzniklo čtrnáct songů. Dva z nich, "Called Out In The Dark" a "This Isn't Everything You Are", můžete znát i z rádií. První ze zmíněných ochutnávek najdete k poslechu také na MySpace.com formace, kde se navíc můžete podívat i na stejnojmenný klip. Pokud byste rádi ještě víc hudebních ukázek, podívejte se na video k "This Isn't Everything You Are". Asi před měsícem o něm psal náš kolega Jan Trávníček v rubrice Video Jukebox.


Etta James - The Dreamer (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues / r'n'b / soul

Etta James - The Dreamer
Téměř padesát let bavila Etta James hudební svět svým zpěvem a za tu dobu se stala pro řadu současných zpěvaček jako Christina Aguilera nebo Alicia Keys vzorem. Nyní již tuto třiasedmdesátiletou ikonu trápí zdraví, a tak se rozhodla definitivně odejít do zaslouženého důchodu. Tím posledním albem má být CD "The Dreamer", na kterém v jedenácti kouscích nepřináší nic jiného než svůj signifikantní mix blues, soulu, r'n'b a jazzu. O tom, že je stále co poslouchat, se můžete přesvědčit poslechem ukázek v internetovém obchodě Amazon.com


Dannie - Colours Of Light (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop / urban music

Dannie - Colours Of Light
Česká hiphopová, potažmo r'n'b scéna má nový objev, ačkoli v případě Dannie berte ono nový s velkou rezervou. Tato zpěvačka s řeckými kořeny a členka formace Sixin se už totiž nějaký čas objevuje na deskách nejrůznějších interpretů, Čistychovem a DJem Wichem počínaje a Davidem Kollerem a Michalem Pavlíčkem konče. Nyní ale konečně vydává svůj vlastní debut "Colours Of Light", kde najdete její hudbu a pak také fůru hostů. Těmi jsou američtí rappeři Nironic a Antwi, zpěvák Jiří Korn, Vladimir 518 z PSH, slovenští Čistychov a Delik z Moja Reč, řecká zpěvačka Athina Langoska a kolega ze Sixin Andreas. O hudbu se kromě Dannie samotné postarali producenti jako DJ Wich, Ján Split Ilavský z kapely United Flavour, DTonate, Enemy, Jozef Jojo Engerer a v neposlední řadě Kanaďan Verse-Atile známý svou spoluprací s Benem Cristovaem, Tinou nebo Rytmusem. Prvním singlem se stala spolupráce s Wichem "Let's Make It Right", jejíž videoklip nabízí Dannie na svém webu.


Denis Lacho - Denis (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Denis Lacho - Denis
Ačkoli už máme za sebou druhou řadu Česko Slovenské SuperStar, hlásí se ještě o slovo finalisté té první. Po Martinu Chodúrovi, Miru Šmajdovi, Benu Cristovao a Markétě Konvičkové, kteří mají na kontě už dvě alba, a "Shining" Moniky Bagárové nyní chystají debuty ještě Jan Bendig, Dominika Stará a především Denis Lacho, který má svoji prvotinu s názvem "Denis" právě hotovou. Díky spolupráci s Mirem Čevelou, někdejším manažerem No Name, se jeho jedenáct písniček nezaměřilo pouze na balady, ale najdeme tu i svižnější poprockové songy. Mezi ně ovšem nepatří jediný duet s Mirkou Partlovou s názvem "Len s tebou". Celé album si můžete v minutových ukázkách poslechnout na zpěvákově webu.


Věra Martinová - Foukneme do svící (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: tradicionál / folk

Věra Martinová - Foukneme do svící
Blížící se Vánoce se musejí oslavovat i na české hudební scéně a Věra Martinová je toho zářivým důkazem. Zpěvačka přináší svým fanouškům pod stromeček překvapení s titulem "Foukneme do svící". Jedná se o originální výběr vánočních songů - na CD totiž najdete vše od barokní klasiky Adama Michny z Ostradovic přes tradiční lidovky ze všech koutů světa až po sváteční evergreeny. A všechny (až na jednu výjimku) jsou česky. Finální výběr je i přehlídku děl pestré palety muzikantů. Nechybí "Srdíčko" od trampského písničkáře Vojty Kiďáka Tomáška, křehká píseň Ivana Hlase "Na slámě leží" nebo také dobře známá britská koleda z první světové války "Co je toho příčinou", kterou u nás kdysi zpívala Hana Hegerová. Naživo si písně z vánoční desky budete moct poslechnout na oficiálním křtu, který se uskuteční 1. prosince v Praze v Bontonland Megastore na Václavském náměstí.


Westlife - Greatest Hits (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Westlife - Greatest Hits
Westlife definitivně končí svoji kariéru - po čtrnácti letech, šestadvaceti hitech v Top 10, včetně čtrnácti number one hitů, jedenácti albech v Top 5, čtyřiačtyřiceti miliónech prodaných nosičů a deseti vyprodaných turné. Tím posledním počinem bude vedle rozlučkové šňůry i vydání kolekce "Greatest Hits". Na albu najdeme čtrnáct největších hitů a k nim přidají Westlife i čtyři novinky, z nichž většina pochází z doby nahrávání loňského alba "Gravity", a tedy z produkce Johna Shankse. Pilotním singlem je písnička "Lifehouse", na které se autorsky podílel i Gary Barlow z Take That a jejíž ukázku uslyšíte na MySpace.com formace. Výběr seženete vedle standardní verze i v deluxe edici na 2CD a DVD, kde druhé CD obsadilo dalších osmnáct skladeb včetně několika živých verzí a DVD je pak naplněno videoklipy skupiny.


V krátkosti

Beastie Boys vydali v dubnu "Hot Sauce Committee Part Two" a nyní ji doplňují o deluxe edici s remixy, vylepšeným audiem a knihou. Set nabídne album na Blu-ray (popřípadě DVD) se všemi doprovodnými remixy ve zvuku 5.1 nebo jako standardní audio. Dále na fanoušky čekají videoklipy, dvě verze snímku "Don’t Play No Game That I Can’t Win", který režíroval Spike Jonze, a video k "Fight For Your Right Revisited". Nosiče budou zabaleny v knize o sto třiceti stránkách a v pevné vazbě.

Jessie J se rozhodla vrátit znovu ke svému debutu "Who You Are" a vydává jeho reedici, kde najdeme navíc tři nové skladby "Domino", "Laserlight" a "My Shadow". K dostání bude i limitovaná edice s DVD, jež přinese navíc pět videí a šest živých skladeb.

Rolling Stones připravili reedici svého alba z roku 1978 "Some Girls". Vedle vinylu a remasterované nahrávky bude k dostání i dvoudisková kolekce obsahující navíc dvanáct dosud nepublikovaných písní. Součástí bude i nový booklet se širším spektrem informací, než tomu bylo v případě originálního vydání i dosavadních reedic.

Dále vychází:

Alain Souchon - A Cause D'Elles (EMI)
Alvin And The Chipmunks - Chipwrecked (Music From The Motion Picture) (Supraphon/Warner Music)
Andrew Lloyd Webber - The Phantom Of The Opera (Universal)
Bob Seger &Silver Bullet Band - Ultimate H (EMI)
Carnifex - Until I Feel Nothing (Mystic Production)
Cobra Starship - Night Shades (Supraphon/Warner Music)
Coronatus - Terra Incognita (Mystic Production)
Ed Sheeran - The A Team (singl) (Supraphon/Warner Music)
Elm Street - Barbed Wire Metal (Mystic Production)
Fastway - Eat Dog Eat (Mystic Production)
Four Year Strong - In Some Way, Shape, Or ... (Universal)
Gilbert Becaud - Best Of (EMI)
Heroes Del Silencio - Live In Germany (EMI)
Jeff Healey Band - Full Circle (The Live Anthology) - CD+DVD (Mystic Production)
Karabina - Lochec/Tulák a vítr (EMI)
Kmetoband - Len to najlepšie (EMI)
Lauri - New World/Special Edition (EMI)
Lidopop - Nazdar Hodiny (EMI)
Luz Casal - Un Ramos De Rosas/Best Of 11 (EMI)
Magnum - Evolution (Mystic Production)
Night In Gales - Five Scars (Mystic Production)
Oz - Burning Leather (Mystic Production)
Paul Anka - Songs Of December (Universal)
Pink Martini&Saori Yuki - 1969/Standard (EMI)
Randy Newman - Live In London (Supraphon/Warner Music)
Revolverheld - In Farbe (2nd edition) (H'art)
Různí - Classical Hit Of Cinema (EMI)
Různí - Taneční liga Best Dance (Universal)
Různí - Twilight Classics (EMI)
Různí - ZZ Top A Tribute From Friend (Universal)
Sandstone - Cultural Dissonance (Mystic Production)
Satie - Piano Music (EMI)
Sir Neville Marriner - Baroque Favorites (EMI)
Šmoulové - Velka šmoulí party 2011 (EMI)
Tegan And Sara - Get Along (Supraphon/Warner Music)
The James Carter Organ Tri - At The Crossroads (Universal)
The Wanted - Battleground (Universal)
The Who - Quadrophenia (vinyl) (Universal)
The Who - Quadrophenia/2CD (Universal)
Tomáš Klus - Racek (vinyl) (Sony Music)
Twiggy - Romantically Yours (EMI)

NÁZORY
  • i (2A, 20.11.2011 09:55) Reagovat

    U Nickelback je chybná grafika náhledu na album od Seal

    • Re: i (Tomáš Parkan - autor, 20.11.2011 10:21) Reagovat

      Jejda, chybka...děkujeme za upozornění. Už by tam měl být správný obrázek.

  • Ještě bych dodal (lidsf, 20.11.2011 12:33) Reagovat

    Eminem také zítra vydává pod svým vydavatelstvím album svého objevu, rappera Yelawolf-a. Sám Eminem se na albu také objevuje.

  • H,m (exxxo, 20.11.2011 13:11) Reagovat

    Teda, tento týždeň je úroda fakt bohatá!!! :)

  • Take Care (dné, 20.11.2011 17:10) Reagovat

    Justin Timberlake ani Nas na albu nejsou. "Právě bohatý produkční tým zajistil Drakeovi prozatím pochvalné recenze..." - nevím, jestli můžete napsat tuhle větu, když polovinu alba udělali v podstatě sami Drake s 40, a je to slyšet.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Koncert Taylor Swift na Disney+ trvá tři a půl hodiny a přináší pětačtyřicet písní (16.03.2024 09:32)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Keith Richards přidal k Reedově "I’m Waiting For My Man" své specifické charisma (05.03.2024 08:05)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Živák "The Eras Tour" Taylor Swift ulovilo Disney+, přinese i pět bonusových písní (13.02.2024 09:15)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu