Ed Sheeran měl pozitivní test na koronavirus, promo nové desky bude dělat online z domova

24.10.2021 20:14 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Ed Sheeran se už několik měsíců opravdu pilně připravuje na vydání svého nového alba "=", které se k posluchačům konečně dostane v pátek 29. října. Dosud to vypadalo, že ho nic nemůže zastavit. Až nad Sheeranovou pracovitostí zvítězil covid-19. A vlastně i ten ho jen zbrzdil.

Slavný zpěvák se v neděli večer svým příznivcům na sociálních sítích svěřil, že byl bohužel pozitivně testován na koronavirus. Ale pravděpodobně se cítí dobře, protože sice zůstane doma v izolaci, ale pokusí se co nejvíce rozhovorů a dalších propagačních akcí zvládnout online. Prozatím tak není jasné, zda se zvládne zúčastnit pořadu Saturday Night Live, jehož měl být hudební hvězdou v díle, jenž se bude vysílat 6. listopadu. Pokud bude Sheeran do té doby negativní, bylo by to jeho již třetí vystoupení v této legendární skečové show. Své písně v ní předvedl již v letech 2014 a 2017.

Ještě před oznámením o pozitivním testu se do něj přátelsky pustil Elton John. Ten byl totiž poněkud rozladěný z toho, že jeho zrzavý parťák proflákl, že společně nahráli vánoční singl, zatímco to mělo být tajemství. Píseň navíc ještě není zcela hotová, takže je dost dobře možné, že se do playlistů rádií dostane až příští sváteční sezonu. Sám Sir Elton právě vydal svou novou desku "The Lockdown Sessions", takže křížení promoaktivit obou nových alb se společným vánočním singlem by asi nebylo to pravé ořechové. Ale nechme se překvapit. Třeba to bude jejich společný vánoční dárek už za pár týdnů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY