Karin Ann o sobě v novém klipu tvrdí, že je lúzr

19.10.2021 11:19 - Honza Balušek | foto: Brainzone

Slovenka Karin Ann po jarním vydání svého debutové EP "lonely together" nezahálí a dále nahrává. V půlce léta vydala atmosférickou a snovým videoklipem doplněnou písničku "in company", pro podzimní měsíce přichází s novinkou nazvanou "i’m a loser".

Její tvorba byla ovlivněna covidem, sama zpěvačka o ní říká: "Během karantény jsem měla období, kdy jsem byla sklíčená a na sebe velmi tvrdá. Média mě poprvé začala zaznamenávat a já jsem měla pocit, že nejsem pro nic skutečně dost cool, chytrá nebo talentovaná. Místo toho, abych se v tom utápěla, rozhodla jsem se vyjádřit své pocity nahlas, singlem 'i'm a loser'. Řekla jsem si, že možná jsem lúzr, no a co? Myslím si, že mnoho mladých lidí se cítí jako já, a tak vím, že nejsem sama."

Vyklidněná skladba a barevnost videoklipu možná až příliš připomenou novozélandskou zpěvačku Benee, ale přece Karin nebudeme vyčítat, že se inspiruje u té osobitější části moderního popu. Doprovodné video, jež ji zachycuje spolu s partou kamarádek při různých činnostech, natočil Michal Kunes kompletně na mobilní telefon, ale možná nebylo nutné spodní část obrazu zahnout. Mobily při natáčení videa přece tento nešvar už několik let nemají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY