, tedy film o svém životě - musicserver.cz">

Madonna připravuje "vizuální autobiografii", tedy film o svém životě

12.10.2021 15:06 - David Věžník | foto: Warner Records

Madonna v těchto dnech pracuje na snímku, který zmapuje její kariéru. O díle, o němž mluví jako o "vizuální autobiografii", se rozpovídala u Jimmyho Fallona, kam se stavila koncem uplynulého týdne.

Hlavním cílem návštěvy talk show oblíbeného moderátora bylo promo jejího čerstvého dokumentu "Madame X", který přibližuje zákulisí turné k jejímu zatím stále aktuálnímu stejnojmennému albu a který měl premiéru v pátek 8. října. V průběhu povídání ale samozřejmě došlo i na jiná témata. Jako třeba právě životopisný film. Tedy...

"Neříkej tomu životopisný film," upozornila zpěvačka Fallona v souvislosti se vznikajícím počinem. Svěřila se, že důvod, proč se rozhodla svou "vizuální autobiografii" připravit sama, je ten, že dosud se o zpracování jejího života pokoušeli samí muži. "Výsledkem byla ta nejohavnější a nejpovrchnější hovna, jaká jsem kdy četla," dodala s tím, že žádný z autorů nemá pochopení pro ženy a necítí k nim respekt.

Na interview, které někteří zahraniční kolegové označují přívlastkem cringe, se můžete podívat níže. Dozvíte se třeba i to, že jedním z rozhodnutí, jichž Madonna dodnes lituje, je odmítnutí role v blockbusteru "Matrix".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY