Halsey svou novou desku uvede filmem v IMAXech a koncertem na internetu

26.08.2021 11:14 - Honza Balušek | foto: Capitol Records

Že Halsey svou čtvrtou řadovku "If I Can't Have Love, I Want Power" rozhodně nepovažuje jen za další popové album, ale spíše za umělecké dílo, je jasné už několik týdnů. I když se deska do obchodů a na streamovací platformy dostane už v pátek 27. srpna, nevyprovází ji žádný singl, na obalu autorka parafrázuje obraz Madonny s dítětem (včetně odhaleného ňadra) a samotný přebal odhalila na závěr téměř čtvrthodinové procházky Metropolitním muzeem umění v New Yorku. A ještě bude i film!

Halsey - If I Can't Have Love, I Want Power
© Capitol Records
Stejnojmenný erkový (tedy rozhodně nevhodný pro děti) snímek režiséra Colina Tilleyho se bude promítat pouze v kinosálech IMAX, ale netěšte se, ten český mezi nimi není. Na velkém plátně jej uvidí pouze diváci v USA a několika dalších zemích. Ale ani ti fandové, kteří nežijí v dosahu vybraných kin, nemusejí smutnit. Sice neuvidí film, ale budou si moci vychutnat speciální koncertní provedení alba na internetu večer 30. srpna. Pokud nevšední živák chcete vidět, můžete si koupit vstupenku zde.

Kromě filmu a nové studiovky, která navazuje na skvělou a velmi úspěšnou nahrávku "Manic", má Halsey za sebou i další důležitý milník svého života - před měsícem se poprvé stala matkou. Dá se tak předpokládat, že propagační aktivity k novému albu nebudou z její strany kdovíjak rozsáhlé.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power", kterou produkovali Trent Reznor z Nine Inch Nails a jeho kolega Atticus Ross, bude následující: The Tradition, Bells in Santa Fe, Easier than Lying, Lilith, Girl is a Gun, You asked for this, Darling, 1121, Honey, Whispers, I am not a woman, I’m a god, The Lighthouse, Ya’aburnee.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY