Robin Schulz oprášil slavný hit "Somewhere Over The Rainbow" od IZiho

12.07.2021 18:57 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Léto je v plném proudu, a přestože nám různá opatření nadále částečně omezují možnost bavit se, většina klubů a diskoték znovu ožívá. A každoročně v tuto dobu umělci vydávají songy, které mají jen jediný úkol - roztančit, pobavit a vyvolat hezký a bezstarostný pocit. Svou troškou nyní přispěli i německý DJ a producent Robin Schulz a jeho krajan Frans Zimmer, který vystupuje pod uměleckým jménem Alle Farben.

Pánové tentokrát vsadili na jistotu a po více než deseti letech znovu oprášili hit, kterým se proslavil dnes už nežijící havajský zpěvák Israel IZ Kamakawiwo'ole zvaný též pouze IZ. Jeho spojení legendárních songů "Over The Rainbow" a "What A Wonderful World" (původně od Judy Garland a Louise Armstronga) dosáhlo v roce 2010 na nejvyšší příčky hitparád napříč celou zeměkoulí a dá se očekávat, že i nová verze dopadne stejně.

Pánové totiž využili velmi dobře fungují scénář: prostě jen song zrychlili, dodali letní taneční beat, zvýraznili příjemnou a pod kůži se vrývající melodii a letní hit je na světě. Sice nejde o žádné světoborné dílo, ale někdy prostě stačí, když slyšíte známou melodii a je vám fajn. A to je i tento případ.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY