Lenka Nová připomíná jemným klipem "Spolu" své povedené album "Dopisy"

04.07.2021 08:31 - Josef Martínek | foto: Lenova Production

Album "Dopisy" Lenky Nové vyšlo loni zrovna v době, kdy do našich životů zasáhla pandemie koronaviru, přesto si cestu do srdcí posluchačů našlo. Zpěvaččina čtvrtá sólovka se ukázala být nahrávkou dlouhé životnosti. Ačkoliv není určena masovému publiku, sympatická hudebnice se poctivě věnuje její propagaci. Nyní představila již čtvrtý klip - a jak nedávno informovala na sociálních sítích, v zásobě už má i pátý.

Písni "Spolu" se dostalo velmi citlivého zpracování od režiséra Marka Myšičky. Interpretka stráví podstatnou část bezmála šestiminutového vizuálu v autě, snímek tak nechává vyniknout především atmosféru nostalgií protkané skladby. Výsledkem je jemná a vkusná podívaná, která přirozeně souzní s hudebním obsahem.

"Před devíti měsíci jsme měli s Markem Myšičkou první schůzku kvůli tomuhle klipu. Dali jsme mu péči, které si každé dítě zaslouží, hodně lásky, pozornosti a trpělivosti a teď už je jen a jen váš," uvedla zpěvačka na své facebookové stránce.

Lenka Nová se nyní chystá odehrát ke zmíněné desce koncerty, které dosud musela ze známých důvodů odkládat. Všechny termíny najdete na jejím webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY