Big Red Machine vydají v srpnu druhou řadovku. Mezi hosty jsou Taylor Swift nebo Sharon Van Etten

01.07.2021 08:26 - Ondřej Kocáb | foto: Graham Tolbert

Aaron Dessner (The National) a Justin Vernon (Bon Iver) na léto přichystali další album. Tři roky od eponymního debutu jejich projektu Big Red Machine vyjde následovník s názvem "How Long Do You Think It’s Gonna Last?". Stane se tak 27. srpna. Kromě patnácti čerstvých skladeb se můžeme těšit také na plno hostů.

Nejzářivějším jménem je zřejmě Taylor Swift, zpěvačka, se kterou zmíněná dvojice v minulém roce připravovala obě její řadovky - "evermore" a "folklore". Spolupráci hudebníkům oplatí v písních "Birch" a "Renegade". Dále se objeví Robin Pecknold z Fleet Foxes, Ben Howard, Sharon Van Etten nebo Lisa Hannigan. Venku jsou také první ukázky - skladba "Latter Days", na které si zazpívala Anaïs Mitchell, a "The Ghost Of Cincinnati".

" 'Latter Days' je o dětství, o ztrátě nevinnosti a o nostalgii po době, než jste byli schopní ublížit či ztratit různé lidi. Anaïs ihned pochopila, o co nám zde šlo. Tento song vlastně definuje celou nahrávku, protože tahle témata se později vynořují stále znovu a znovu," popsal pilotní singl Dessner.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY