Katarína Knechtová láká novinkou "Rezonancia" na taneční parket

21.06.2021 08:19 - Jaromír Koc | foto: Patrik Minár

Katarína Knechtová v posledních měsících rozhodně nezahálela. Koncem minulého roku fanouškům nabídla album "Svety" a už nyní představuje další materiál. Zda jde o první vlaštovku z nadcházející studiové desky, ukáže až čas. Prozatím je tu singl "Rezonancia", na kterém se Katka představuje v hodně tanečním hávu.

"Inspiroval mě článek o mostě Tacoma ve Washingtonu, kde malou, správně načasovanou silou dokázal právě jev rezonance rozkmitat několikatunový most. Bylo to pro mě velmi zajímavé a začala jsem přemýšlet o rezonanci v rámci energií mezi lidmi. Měla jsem náčrtky melodií, které si postupně sbírám a nahrávám. A mojí představou bylo poskládat taneční píseň s novým zvukem," prozradila slovenská zpěvačka.

A to se jí rozhodně povedlo. Knechtová se postarala o hudbu, text složil osvědčený Vlado Krausz a produkčně to celé spolu s muzikantkou zpečetil Vlado "Randy" Gnepa. Výsledkem je chytlavá taneční skladba s nakažlivých refrénem, po jejímž poslechu vám v hlavě zůstane znít nekonečné "bam, bam, bam, bam".

A protože song přímo láká k tanci, byl tomu uzpůsoben i klip. Před plátnem se spontánně kroutí motorkáři, metalisté, potetování, krásné slečny ale i senioři. Prostě různí lidé s různou energií, která rezonuje. Katka jasně ukazuje, že ji opravdu nelze jednoznačně zaškatulkovat, a klipem potvrzuje, že někdy lze jen s málem dosáhnout mnohé. A to je dobře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY