Manic Street Preachers mají hotovo. Nové album vydají po prázdninách

01.06.2021 10:16 - Jaromír Koc | foto: Sony Music

V dubnu uběhly už tři roky od okamžiku, kdy velšští Manic Street Preachers vydali poslední album "Resistance Is Futile". Frontman James Dean Bradfield stihl mezitím ještě představit koncepční desku "Even in Exile" věnovanou čilskému aktivistovi Víctoru Jarovi, následně se opět vrátil ke svojí domovské formaci. Společně před pár týdny dokončili práce na další studiovce. Dočkáme se jí zkraje podzimu.

Manic Street Preachers - The Ultra Vivid Lament
© Sony Music
V pořadí již čtrnáctý řadový počin tria z Blackwoodu se na trhu objeví 3. září pod názvem "The Ultra Vivid Lament" a přinese jedenáct písní. Fanoušci kapely a sběratelé fyzických nosičů si mohou již pomalu střádat penízky, protože budou mít opravdu z čeho vybírat. Vedle základní verze na CD bude v nabídce deluxe edice doplněná o bonusový disk se třinácti demonahrávkami.

Ke koupi bude i limitovaná edice kazet bílé barvy a samozřejmě i černý vinyl. Pro milovníky desek bude ale k mání variant mnohem víc. Na oficiálním webu skupiny si mohou předobjednat picture disc, pokud zabrousí na britskou síť HMV, najdou zde vinyl s alternativním obalem, exkluzivně pro Amazon bude vyrobena limitovaná edice vinylů žluté barvy. Pokud se rozhodnete nakupovat na Rough Trade, dostanete jako bonus pilotní singl "Orwellian" na 7'' vinylu. Pokud jste chytlavou skladbu ještě neslyšeli, pod článkem si můžete pustit lyric video.

Pro úplnost dodáváme ještě tracklist připravovaného alba "The Ultra Vivid Lament": Still Snowing In Sapporo, Orwellian, The Secret He Had Missed, Quest For Ancient Colour, Don't Let The Night Divide Us, Diapause, Complicated Illusions, Into The Waves Of Love, Blank Diary Entry, Happy Bored Alone, Afterending.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY