Rockeři u filmu - Rob Zombie a Billie Joe Armstrong z Green Day

06.05.2003 18:11 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Rob Zombie
© Lions Gate Films
Rob Zombie je především u amerického metalového publika velice populární postavou. Někdejší leader - předchůdců nu-metalu - kapely White Zombie vydal po jejím rozpadu v roce 1997 dvě sólové desky: "Hellbilly Deluxe" a "The Sinister Urge". Je o něm ovšem také známo, že jeho ambice nesahají pouze do nahrávacích studií. Stačí se podívat na důsledně strašidelnou image, kterou si pěstuje, a je zřejmé, že tento člověk miluje horory. Sám se dokonce rozhodl jeden natočit. Film se jmenuje příznačně "House Of 1000 Corpses" a momentálně se promítá v kinech v USA.

To ale není vše. Během příprav filmu se Rob Zombie dal dohromady s komikem Chrisem Hardwickem, kterému bude produkovat jeho debutové album "Blood Pudding", jež by se mělo z velké části sestávat z humorných hlášek a gagů. Pro českého fanouška ještě dodejme, že v tuzemsku neznámý komik je údajně jednou z velkých nadějí hollywoodského humoru.

Stranou hororových radovánek nezůstal ani zpěvák a kytarista neopunkových Green Day Billie Joe Armstrong. Ten si vystřihnul hlavní roli v animovaném (částečně loutkovém) muzikálovém snímku "Live Freaky, Die Freaky!". Představuje prodavače v supermarketu jménem Charles Manson, který založí sektu, jejímž cílem je boj se Zlem. A tím je známá herečka. Většina z vás už asi tuší, odkud vane vítr... Nicméně materiály, které jsou k dispozici na oficiálních stránkách filmu, napovídají, že snímek, který přijde do zaoceánských kin v prosinci tohoto roku, by nemusel být úplně všední podívanou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY