Pro všechny zamilované: Lipo a Kryštof společným songem "Jednou jsem slíbil" oslavují První máj

30.04.2021 16:02 - Josef Martínek | foto: Autentik Music

Debbi, Kateřina Marie Tichá nebo Marcell - to je jen několik interpretů, které si básník před mikrofonem Lipo v posledních letech přizval do svých skladeb. Nejnovější spolupráce se ale přece jen trochu liší - vůbec poprvé do ní své jméno propůjčila celá kapela. A to rovnou jedna z nejpopulárnějších v Česku.

Vedle toho, že Richard Krajčo nazpíval do singlu "Jednou jsem slíbil" chytlavý refrén, neuniknou posluchačům ani pro Kryštof tolik typické dechy. Svižný výsledek z dílny producenta ODD zní na první poslech poměrně překvapivě, přesto hravě zapadne do rádiového éteru.

"Nahrávání se skupinou Kryštof a Richardem Krajčem pro mě bylo velice obohacující zkušeností. Ačkoli jsme každý vzešli z jiného žánru, od začátku k naší spolupráci přistupovali bez předsudků. Velice si vážím Richardova zápalu pro věc, během celého procesu vzniku písně se o její podobu upřímně zajímal a přicházel se svými kreativními postřehy. To vše navíc v době, kdy je Kryštof zaměstnán přípravami svého očekávaného nového alba," ocenil Lipo.

Spolupráci si pochvaluje také Krajčo. "Asi jsem stará škola, ale mně se tahle poezie v hiphopu líbí. Právě sdělení písně, text a silný refrén mě hned po prvním poslechu zlomily. Je to opravdu chytlavá písnička s krásnou message, a tak nebylo co řešit. Jsem rád, že jsme se mohli zapojit," uvedl.

Dodejme, že příjemně energická skladba je podle interpretů určena všem zamilovaným, právě proto vyšla těsně před oslavami Prvního máje. Na videoklip, který právě vzniká, se budeme moci těšit v následujících týdnech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY