Pentatonix přijedou do Prahy později, písničkář David Keenan už letos

30.04.2021 14:28 - Tisková zpráva | foto: Sony Music

Přestože otazníků je ve vzduchu stále mnoho, jsme rádi, že klubové i halové koncerty pomalu nabývají konkrétnější obrysy. Spojené státy s rychle postupujícím očkováním připravují letní festivaly, a přestože u nás to reálné není, věříme, že aktuálně oznamované koncerty už přesuny nebudou potřebovat.

Nejprve dobrá zpráva pro všechny, kdo se těší na vystoupení amerických Pentatonix. Jejich koncert je bez nadsázky jedním z těch nejočekávanějších. Poté, co fanoušci vyprodali O2 universum, se vystoupení přesunulo do prostor O2 areny. A protože Pentatonix vědí, kolik fanoušků by zklamali jeho zrušením, jsme rádi, že můžeme potvrdit, že se amerických hvězd dočkáme - byť později. Novým termínem je 4. duben 2022. Lístky na nový termín jsou nyní v prodeji na fource.cz a prostřednictvím portálů Tickemaster a Ticketportal.

Těšit se můžeme i na dva komornější koncerty. Dne 1. listopadu 2021 přijede do pražského klubu Chapeau Rouge David Keenan. K jeho popularitě pomohl náhodný taxikář, který mladíka s kytarou před pěti lety požádal, aby mu po cestě něco zahrál. Celé setkání s mladým hudebníkem pak nahrál na sociální sítě a skladbě "El Paso" zajistil vstupenku do irských rádií. Od té doby se David Keenan řadí mezi nejvýraznější hlasy na tamní písničkářské scéně. Na své koncerty si hudebníka a básníka přizvali Passenger, Glen Hansard i Hozier, který prozradil, že ho Keenanův hlas okouzlil hned na první poslech. Spolu v minulosti vystoupili i ve vyprodaném Foru Karlín.

A do Chapeu přijede i další slibná kapela. "Název alba 'You Know I'm Not Going Anywhere' je tak trochu slib, který se nedá splnit," říká frontman skupiny The Districts Rob Grote o jejich aktuální desce. "Jako když toužíte po lásce, která nikdy neskončí, jako když toužíte utéct každodennosti, ale přitom být poblíž někomu tady a teď." Emocionální indierockeři z Pensylvánie přijedou do Prahy se svým čtvrtým albem 15. února 2022.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY