Tatu mají problémy a chtějí se vzít

05.05.2003 08:43 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Tatu - 200 km/hr In The Wrong Lane
© facebook interpreta
Tatu trochu narazily. Tedy nejenom děvčátka samotná, ale hlavně jejich management, který zrušil tři plánovaná vystoupení tohoto ruského dua ve Velké Británii.

Promotéři ze společnosti EEM, kteří pořádali všechny plánované akce v Londýně a Manchesteru, žalují management skupiny za kladení překážek při prodeji lístků. Dosud totiž byla na vystoupení plánovaná na prvních šest květnových dnů prodána pouze desetina vstupenek. Celková částka, o níž mohou lidé kolem Tatu přijít, je vyčíslena na tři sta tisíc liber. Důvodem pro zrušení koncertů z ruské strany bylo údajné onemocnění zpěvačky Julie Volkovové, ta byla ovšem ochotna vystoupit, pokud pořadatelé zaplatí o něco více. Vskutku nečestné východní praktiky byly napadeny hlavně kvůli ztrátám, které Tatu svým jednáním způsobily. Kromě jiného museli pořadatelé na žádost skupiny na každý z koncertů zajistit i tři sta mladých dívek ve školních uniformách.

Další zpráva z tábora okolo těchto dvou pseudolesbiček hovoří o tom, že se dívky, pokud vyhrají soutěž Eurovision, v níž budou reprezentovat Rusko, hodlají vzít. Alespoň to tvrdily pro německý bulvár.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY