Blonďatá Billie Eilish vydá v červenci album "Happier Than Ever"

28.04.2021 08:02 - Josef Martínek | foto: Universal Music

Po fenomenálním úspěchu dva roky starého debutu "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" není pochyb o tom, že druhá studiovka Billie Eilish patří k nejočekávanějším albům roku 2021. Nyní devatenáctiletá zpěvačka prozradila, kdy se jí dočkáme.

Billie Eilish - Happier Than Ever
© Universal Music
"Moje nová deska 'Happier Than Ever' vyjde 30. července! Je to moje nejoblíbenější věc, jakou jsem zatím udělala. Jsem nadšená a nervózní a nemohu se dočkat, až ji uslyšíte," uvedla na svém instagramu. Odhalila také přebal, který si můžete prohlédnout vlevo. Má na něm blonďaté vlasy, které nedávno způsobily pozdvižení - když poprvé sdílela fotku s novým účesem, byl z toho rekord v rychlosti dosažení prvního milionu instagramových srdíček.

Královna loňských Grammy dále přislíbila, že nový singl uslyšíme již tento čtvrtek 29. dubna. Už dříve svým sledujícím předvedla krátkou ukázku titulní písně. Na chystané nahrávce budou také již zveřejněné písně "Therefore I Am" a "My Future".

Kompletní tracklist novinky vypadá takto: Getting Older, I Didn’t Change My Number, Billie Bossa Nova, My Future, Oxytocin, GOLDWING, Lost Cause, Halley’s Comet, Not My Responsibility, OverHeated, Everybody Dies, Your Power, NDA, Therefore I Am, Happier Than Ever, Male Fantasy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY