Morcheeba hledá v klipu "Killed Our Love" ztracené lásky

22.04.2021 15:42 - Dan Hájek | foto: Michelle Hayward

Vydání jubilejní desáté desky skupiny Morcheeba "Blackest Blue" se nezadržitelně přibližuje, Skye Edwards a Rosse Godfreye tak stupňují očekávání již čtvrtou ochutnávkou. Tou je skladba "Killed Our Love". Její doprovodné video je svým způsobem dovětkem k předchozímu vizuálu k výtečné "The Moon" (ta si svou předpremiéru v akustickému hávu odbyla v rámci akce "Národ sobě - kultura tobě").

Snímek i tentokráte režíroval Martin J. Pickering a vystačil si s několika málo věcmi. Jednou z nich je koncertní sestava kapely, jež v opuštěném lese hraje svůj komorní set pro přihlížející zvěř. Vybrané prostranství v divočině působí díky chytrému nasnímání až démonicky, napomáhají tomu i vybrané masky, nasvícení, kouřové efekty a vlčí smečka, kterou si můžete pamatovat právě z minulého videa. Výsledek si opět pohrává s atmosférami soumraku a ohlížením se za bývalými láskami.

Připomeňme, že album "Blackest Blue" doputuje do obchodů v pátek 14. května a Morcheeba na něj nachystala tuto desítku písní: Cut My Heart Out, Killed Our Love, Sounds Of Blue, Say It's Over, Sulphur Soul, Oh Oh Yeah, Namaste, The Moon, Falling Skies, The Edge Of The World. Kolekce fyzicky vyjde jak na CD, tak na vinylu - v oficiálním e-shopu skupiny můžete vybírat hned z několika různých balíčků včetně variant s triky, mikinami nebo přístupem do chystané fan zóny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY