Morrissey je velmi nespokojený se svou simpsonovskou verzí

20.04.2021 10:21 - David Věžník | foto: Fox

Početnou množinu hudebníků, kteří se objevili v seriálu "The Simpsons" ("Simpsonovi"), čerstvě rozšířil Morrissey. Ovšem zatímco pro spoustu jeho kolegyň a kolegů byla účastí v některém z příběhů žluté rodinky poctěna (mnozí své simpsonovské verze i sami nadabovali), britský zpěvák nezastírá nespokojenost.

Příběh nazvaný "Panic On The Streets Of Springfield" si z něj totiž dle jeho slov utahuje víc, než by bylo záhodno. "Dělat si z někoho srandu je jedna věc. Některé pořady jako SNL (Saturday Night Live - pozn. red.) tu satiru dodnes dělají skvěle. Ale v okamžiku, kdy tvůrci klesnou tak hluboko, že se neštítí drsných nenávistných akcí jako například vyobrazit postavu Morrisseyho s břichem přetékajícím z košile (přičemž tak nikdy za svou kariéru nevypadal), nezbývá než se ptát, kdo je tu ten skutečný rasista, který umí jen ubližovat jiným," napsal na svém profilu na Facebooku.

Devatenáctá epizoda dvaatřicáté řady populárního animáku se soustředí kolem Lisy. Algoritmy streamovací služby Slapify jí doporučí skupinu the Snuffs, načež se zamiluje do jejího zpěváka (hlas mu propůjčil Benedict Cumberbatch), respektive do jeho mladší verze, kterou si vysní. Když pak navštíví koncert kapely, je překvapena frontmanovou odulou vizáží a jeho rasistickým chováním.

Mimochodem hudbu the Snuffs pro tuto příležitost složil a nahrál Bret McKenzie z Flight Of The Conchords.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY