Rock for People ani letos nebude... festival se přesouvá na rok 2022

12.04.2021 11:11 - Tisková zpráva | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Vzhledem k přetrvávající pandemii oznamuje festival Rock for People, že se vyprodaný ročník 2020/2021 v plánované podobě neuskuteční a přesouvá se na 16. - 18. června 2022. Zakoupené vstupenky nadále zůstávají v platnosti na příští rok, postupně budou také oznamováni znovupotvrzení interpreti.

Organizátoři RfP však slibují oznámení alternativního festivalu na královéhradeckém letišti, jen co se vyjasní parametry pořádání letních akcí."Nevzdáváme se a chystáme letos tak trochu jiný Rock for People, abychom fanouškům i sobě umožnili odreagování se od nelehkých časů. Hned jak bude jasné, za jakých podmínek lze akce pořádat, oznámíme detaily. Přípravám ročníku 2020-2021 dal celý tým mnoho energie v naději, že očkování vrátí svět do normálu a v létě bude zase možné pořádat kulturní akce pro větší počet diváků. Bohužel vývoj epidemiologické situace nám již podruhé neumožňuje uspořádat náš klasický mezinárodní festival v plném rozsahu. Se všemi hlavními interprety z letošního ročníku jsme v kontaktu a řešíme jejich účast na rok 2022," říká k plánům ředitel festivalu Michal Thomes.

"V loňském roce nás neskutečně podpořili fanoušci festivalu, doufáme, že nám zůstanou nakloněni a společně situaci zvládneme. Letos jsme se stali provozovatelem celého festivalového areálu v Hradci Králové a plánujeme v něm významné změny. Za rok chceme návštěvníkům, na oplátku za jejich trpělivost, nabídnout znatelně vylepšený prostor," dodává Thomes.

Zakoupené vícedenní a jednodenní vstupenky všech kategorií i ubytování v kempech zůstávají v platnosti na rok 2022. V případě závažné potřeby vrácení vstupenky se mohou držitelé obracet na pořadatele e-mailem na vstupenky@rockforpeople.cz do 30. 7. 2021 a jejich žádost bude individuálně posouzena.

Činnost Rock for People neustala ani v uplynulých dvanácti měsících. Proběhly klubové i open air koncerty, hudební konference Nouvelle Prague a festivaly Rock for People Home a Rock for People In the Game.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY