Demi Lovato v singlu "Dancing With The Devil" nedokáže říct ne

26.03.2021 12:46 - Kateřina Drgová | foto: Dana Trippe

Demi Lovato před pár hodinami vypustila do světa již druhou ochutnávku z nadcházejícího alba. "Dancing With The Devil" je titulní písní k jejímu dokumentu o předávkování v roce 2018 a následné rekonvalescenci.

Skladba vypráví o jejích tanečcích s ďáblem, čímž zpěvačka samozřejmě myslí užívání alkoholu a drog. Popisuje, jak o svém stavu lhala svým blízkým, i to, jak je těžké se závislostí skončit. Z jejích slov čiší upřímnost a pokora.

Výsledkem je úžasné dílo, zvlášť z explozivního refrénu běhá mráz po zádech. Hlas Demi Lovato je nezaměnitelný a zní jistě jak v nižších polohách, tak v těch vysokých.

"Je to k nevíře, že je píseň už venku. Všechny vás miluji a děkuji za podporu a lásku," rozplývala se interpretka na sociálních sítích.

Na nové album s názvem Dancing with the Devil... the Art of Starting Over se fanoušci mohou těšit už 2. dubna. Prvním singlem byl už dříve zveřejněný duet se Samem Fischerem "What Other People Say". Vedle něj si Lovato na pomoc s deskou přizvala také Arianu Grande nebo Saweetie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY