Meat Loaf chystá reality show s názvem "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)"

24.03.2021 12:23 - Kateřina Drgová | foto: Nobody’s Hero

Americký rocker Meat Loaf před osmadvaceti lety vydal celosvětově známý song "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)". Společně s produkční společností Nobody's Hero nyní na motivy této písně tvoří soutěžní reality show.

O co půjde? Zjednodušeně řečeno se vybrané dvojice (páry) budou potýkat s různými úkoly. Tyto hry otestují jejich vztah, důvěru a schopnost spolupráce. V každém díle budou dvě milostné dvojice vystaveny absurdním, až děsivým výzvám, inspirovaným světoznámými hity. Ty navíc do show přijdou živě zazpívat jejich interpreti.

"Většinou děláme pořady, které jsou zábavné, chytré a poutavé. Ale splnit dvě ze tří charakteristik taky není špatné," smějí se Christopher Potts a Jonty Nash z Nobody’s Hero. "Zrovna jsem to měl na jazyku," přidává se rocker. Na bližší info si však diváci budou muset ještě počkat.

Singl "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)", který předcházel Meat Loafovu šestému albu "Bat Out of Hell II: Back Into Hell", dobyl srdce fanoušků v srpnu roku 1993. A nejen jejich - stal se číslem jedna v hitparádách osmadvaceti států. Není divu - z pera skladatele Jima Steinmana vyšlo mnoho hitů, za všechny jmenujme například "Total Eclipse of the Heart" pro Bonnie Tyler.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY