LP opět válí: k nádherné písni "One Last Time" natočila skvělý klip

18.03.2021 10:16 - Kateřina Drgová | foto: LP

Fanoušci se dočkali již třetího singlu z chystaného alba LP. Ke skladbě s názvem "One Last Time" navíc nechala natočit energický a vášnivý videoklip. Zahrála si v něm i její kamarádka a modelka Jaime King.

Ačkoli by se mohlo zdát, že americká hudebnice už svými milostnými písněmi bude nudit, opak je pravdou. Novým songem spíš dokazuje, že tuhle tematiku umí zpracovat tisíckrát jinak a přesto pokaždé originálně. O autorství se dělí se svým dlouholetým spolupracovníkem Mikem Del Riem a výsledkem je zkrátka vychytaná muzika.

Klip nás zavede do tajuplných prostor hotelu The Paramour Estate. Diváci jsou svědky milenecké aférky, zdůrazňující pomíjivost okamžiku a fakt, že všechno se může ve vteřině změnit. Ve chvíli kdy si LP užívá večírek se svou milovanou, vtrhnou dovnitř neznámí muži a odvedou ji pryč. Za kameru se postavil Stephen Schofield a výsledek úžasně koresponduje s vizí songu.

"'One Last Time' je o pomíjivosti vztahů. Těch milostných i jakýchkoliv jiných. Každá chvíle je vzácná. Nezáleží na tom, jak moc si někoho získáme, nakonec stejně přemýšlíme nad slovy, která jsme měli říct dřív, než bylo po všem," popsala myšlenku písně sama autorka.

Průlom v její kariéře přinesla hitovka "Lost On You", která se pár dobrých týdnů držela na prvních příčkách českých hitparád. Připravovaná řadovka by měla vyjít ještě letos. Prvními ochutnávkami byly singly "The One That You Love" a "How Low Can You Go".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY