Tom Odell v klipu "monster" bojuje s nočními můrami

14.03.2021 11:40 - Dan Hájek | foto: Tom Odell

Fanynky už dost možná stihly strávit nečekané změny vizáže Toma Odella, které nedávno představil ve videu k songu "numb". Nyní je tu muzikant s příjemnějšími zprávami. Těsně před letními prázdninami se totiž dočkáme jeho nové desky. Ta ponese titul "monsters" a společně s podrobnějšími informacemi o ní Tom vypustil i druhý singl. Jmenuje se "monster" a na nahrávce bude zastoupen hned ve dvou verzích.

Jestliže skladba "numb" byla určitým porozchodovým zhmotněním emocí, novinka je o jakémsi zúčtování s bejvalkou, ale i s nočními můrami, jež vás mohou trápit kdykoliv a kdekoliv - a vy jim vzkazujete, že se jich už nebojíte. Doprovodný klip si Odell režíroval sám s lehkou pomocí své současné přítelkyně Georgie Sommerville. Natáčeli na mobilní telefon a výsledkem je poměrně minimalistické a strohé dílo. Nepřekvapivě zde hlavní aktér nechává v plné síle promlouvat své emoční stavy, které jím cloumají.

Čtvrté album Toma Odella "monsters" vyjde v pátek 25. června a přinese těchto šestnáct skladeb: numb, over you yet, noise, money, tears that never dry, monster v.2, lockdown, lose you again, fighting fire with fire, problems, me & my friends, country star, by this time tomorrow, streets of heaven, don’t be afraid of the dark, monster v.1. K dispozici budou mimo jiné i podepsaná cédéčka nebo vinyly, předobjednávat můžete už teď v jeho oficiálním obchodu. Čerstvý singl "monster" již Odell stihl představit i živě v show Grahama Nortona, záznam najdete dole.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY