Dj Snake a Selena Gomez vás v klipu "Selfish Love" zavedou do kadeřnictví. Do křesla ale raději nesedejte

08.03.2021 17:03 - Kateřina Drgová | foto: Dj Snake

Selena Gomez a DJ Snake se po třech letech od vydání "Taki Taki" znovu hlásí o slovo společným singlem. Nese název "Selfish Love".

Text svižné skladby se saxofonovým sólem vypráví o podivné hře, kterou hraje jeden pár. Oba v něm chtějí, aby jeden na druhého stále dokola žárlil, a tak pokračují v této sobecké lásce.

Spolu s písní vyšel i vizuální doprovod. Diváka zavede do kadeřnictví, v němž Gomez dělá zákazníkům poměrně extravagantní účesy. V úvodních scénách přichází mužský zákazník a kadeřnice se neochotně začne připravovat. Následují tajuplné záběry, kdy v salónu začnou ožívat obrazy i figuríny. Zákazníci by si tak měli dvakrát rozmyslet, než vstoupí dovnitř. Dj Snake se zde objevuje pouze na fotkách a pak úplně na konci klipu, kdy vchází do místnosti s prosbou o sestřih. Kadeřnice se na něj laškovně podívá a řekne: "Hey."

Kombinace španělštiny a angličtiny láká zpěvačku už delší dobu. Ostatně její španělské singly "De Una Vez" nebo "Baila Conmigo" jsou důkazem, že jí tento jazyk sedí. Duo tímto singlem potvrdilo pravdu, která se vyjevila už se zmíněným singlem z roku 2018: tahle spolupráce nese zasloužené ovoce.

"Selfish Love" se objeví na EP "Revelación", které Selena Gomez chystá na 12. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY