Field Music klipem "No Pressure" dokazují, že i karanténa může být zábava

22.02.2021 08:48 - David Věžník | foto: Field Music

Je skoro až ostuda, že partičce Field Music se na musicserveru věnujeme tak málo. Přitom své příznivce zásobuje deskami docela pravidelně - zpravidla je to navíc v prvních měsících v roce. Tuhle šablonu tedy zrovna letos poruší (svou osmou studiovku "Flat White Moon" bratři Brewisovi & spol. vydají 23. dubna), i tak se ale opět evidentně máme na co těšit.

Po lednovém pilotním singlu "Orion From The Street" se kapela koncem minulého týdne vytasila s druhou ochutnávkou. Jmenuje se "No Pressure", díky chytlavému basovému riffu si vás okamžitě zaháčkuje a britští indierockeři ji do světa vyslali i s videoklipem. Ten, ač natočen v domácích karanténních podmínkách, diváka doslova přišpendlí k monitoru/displeji/obrazovce. Fiktivní televizní pořad je plný satirického humoru, jehož terčem jsou samotní členové skupiny (a taky Queen a Bowie a Comic Sans). Bavte se.

Album "Flat White Moon" přinese tento tucet songů: Orion From The Street, Do Me A Favour, Not When You're In Love, Out Of The Frame, When You Last Heard From Linda, No Pressure, In This City, I'm The One Who Wants To Be With You, Meant To Be, Invisible Days, The Curtained Room, You Get Better. Field Music by pak rádi vyrazili na turné - optimisticky vyhlížejí říjen. Nám nezbývá než věřit, že ostrovní zastávky brzy doplní i další místa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY