Bonnie Tyler nachystala na únor svou osmnáctou studiovku

13.02.2021 14:58 - Redakce | foto: image supplied

Bonnie Tyler svým fanouškům nachystala na letošek nové album. Její osmnáctá řadovka se bude jmenovat "The Best Is Yet To Come" a vyjde už 26. února. Předznamenává ji singl "When The Lights Go Down", který si můžete v podobě lyric videa pustit pod článkem.

Bonnie Tyler - The Best Is Yet To Come
© facebook interpreta
"Během těch posledních dlouhých a děsivých deseti měsíců jsem se dychtivě těšila, až vám všem zase zazpívám. Vím, že některé z vás virus zasáhl, ztratili jste členy rodiny nebo přátele, a moje srdce je s vámi. Hudba může náš žal zlehčit a pro mě osobně vždy byla lékem. Věřím, že moje nové písně povznesou vašeho ducha," napsala o tuctu čerstvých songů velšská zpěvačka a dodala, že se nemůže dočkat, až bude moci znovu stát na pódiu. K tomu by mělo dojít v příštím roce, kdy odstartuje turné, které bude zároveň oslavou 70. narozenin rodačky ze Skewenu.

Na předchozí, dva roky staré desce "Between The Earth and The Stars" hostovali například Rod Stewart, Barry Gibb z Bee Gees, Cliff Richard nebo Francis Rossi ze Status Quo. Na novince, již opět produkoval osvědčený David Mackay, chce Bonnie Tyler naopak dokázat, že umí natočit energickou kolekci i zcela sama. Její název má pak být nejen vyjádřením naděje, ale také vzkazem, že tuhle výbušnou hudebnici nic nezastaví.

Tracklist alba "The Best Is Yet To Come" je následující: The Best Is Yet To Come, Dreams Are Not Enough, Hungry Hearts, Stuck To My Guns, When The Lights Go Down, Stronger Than A Man, I'm Not In Love, Somebody's Hero, Call Me Thunder, I'm Only Guilty (Of Loving You), You're The One, Catch The Wind.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY