Martin Harich nahrával video k písničce "Simple Song" na americké farmě

06.02.2021 17:28 - Josef Martínek | foto: Archiv interpreta

Jednoduchá písnička si žádá také jednoduchý videoklip. Není tedy divu, že o snímku ke svému aktuálními singlu "Simple Song" říká Martin Harich, že jde o vůbec nejlevnější vizuál jeho kariéry.

"Koncerty nebyly, takže tentokrát to není žádný Hollywood. Dal jsem do toho ale srdce. Klip jsem s přáteli v USA natočil na telefon a malý dron a sestříhal ho doma přes Vánoce jako takový malý důkaz toho, že kreativita a nadšení pro hudbu je tu stále - korona / nekorona," citoval slovenského muzikanta server hudba.zoznam.sk.

Harich využil autentického prostředí farmy poblíž městečka Yorktown Heights a divákům přibližuje půvab zdejšího okolí. "Když jsem na pozemku farmy zpíval 'Simple Song' už čtvrtý večer po sobě, přišel majitel a dal mi vizitku s kontaktem na svoji kamarádku, která v Nashvillu managuje country kapely. Bylo to úplně jako z nějakého amerického filmu. Poděkoval jsem a slíbil, že se ozvu hned, jak se začne zase koncertovat," líčí historku z natáčení.

Výsledné video spoléhá hlavně na atmosféru. "Simple Song" je příjemně oddechová záležitost, která Martina Haricha znovu ukazuje především jako šikovného muzikanta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY