Tom Smith a Andy Burrows chystají druhou společnou desku

17.01.2021 15:04 - Ondřej Kocáb | foto: hiddenjams.com

Andy Burrows (ex-Razorlight, We Are Scientists) a Tom Smith, známý především jako frontman anglických rockerů Editors, se opět sešli ve studiu, aby po deseti letech vydali druhou řadovku. Album "Only Smith & Burrows Is Good Enough" vyjde již 5. února, prostřednictvím labelu PIAS, a bude tak následovat vánočně laděný debut "Funny Looking Angels".

Duo Smith & Burrows skočilo na scénu v roce 2011. Po prosincových koncertech se však na další aktivitu čekalo dlouhých osm let, než vyšel pilotní singl chystané studiovky "All The Best Moves". Na něj v následujících měsících navázaly další dvě skladby "Old TV Shows" a "Parliament Hill". Původně měl materiál vyjít minulý podzim, ale kvůli průtahům se dospělo k únorovému odkladu. Dle vyjádření dvojice půjde o hodně svěží a radostné dílo.

Nahrávání probíhalo v Nashvillu pod dohledem producenta Jacquire Kinga. Toho sám Smith zná z natáčení čtvrté desky Editors "The Weight Of Your Love". Poslední singl sice vyšel před půlrokem, až nyní se dočkal i videoklipu, ve kterém dvojice zve na procházku do severozápadního Londýna, kde se Parliament Hill nachází. Sám zpěvák ke skladbě prozradil, že jde o jeho nejoblíbenější moment alba, jenž zachycuje současnou touhu po spojení se s lidmi a místy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY