Danielle de Picciotto ohlásila třetí sólovku

16.01.2021 11:26 - Honza Průša | foto: Danielle de Piciiotto

Danielle de Picciotto, známá mimo jiné z působení v umělecké dvojici hackedepicciotto, ohlásila vydání třetí sólové desky. Vyjde na Valentýna, tedy 14. února, bude se jmenovat "The Element of Love" a už teď se dá na zpěvaččině bandcampu předobjednat limitovaný vinyl.

Jedenáct tracků na albu nabídne směs houslových melodií, elektronických zvukových stěn a mluveného slova, tedy prostředků, na které jsme u Danielle zvyklí. Do práce na třech instrumentálních kusech se zapojil také její partner Alexander Hacke z kapely Einstürzende Neubauten. První ochutnávkou z kolekce je skladba "Beautiful Creatures", ve které autorka říká, že věří, že jsme superhrdinové s velkolepými schopnostmi a vyzývá: "Připomeňte si naši původní misi / přechod alchymie k obnově toho / jací jsme byli předtím / Naše magické rysy / Zákon nebes / Naši učitelé / A vraťte se k našemu předurčenému osudu: být nádherná stvoření."

Na závěr zpěvačka vzkazuje svým fanouškům: "Možnost pracovat na své hudbě během pandemie mě zachránila před zblázněním. Doufám, že to bude mít i na vás stejný účinek." A my ještě doplníme tracklist desky: Sea Of Stars, The Miracle Of Dead Trees, Solitude, Beautiful Creatures, The Element Of Love, Who I Am, The Glory Of Innocence, Homesick, Nacht, Strange Times, The Decline Of Western Civilization.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY