Justin Timberlake se vrací ve filmu "Palmer" jako propuštěný vězeň

20.12.2020 10:11 - Honza Balušek | foto: Apple TV+

Justin Timberlake je pro většinu z nás sice hlavně zpěvák, nelze ale opomenout ani jeho hereckou kariéru. Zahrál si třeba ve filmech "Sociální síť" či "Kamarád taky rád", hudebně i producentsky se podílel na "Trollech", jeho poslední herecký zářez je ve tři roky starém snímku Woodyho Allena "Kolo zázraků". Nyní se k filmu opět vrací, ač ne na plátna kin, ale na naše televizní obrazovky.

Stal se totiž hlavní hvězdou snímku "Palmer", který bude mít premiéru 29. ledna příštího roku na streamovací platformě Apple TV+. Devětatřicetiletý Justin v něm ztvárnil čerstvě propuštěného vězně, který se po dvanácti letech strávených za mřížemi vrací domů a snaží se opět si vybudovat život. Nečekaně se však musí ujmout role opatrovníka sedmiletého chlapce Sama, jenž si rád hraje s panenkami, převléká se do šatů a je za to šikanován.

Film režíroval Fisher Stevens a vedle Timberlakea se v něm objeví například Alisha Wainwright. Vzhledem k tomu, že originální pořady Apple TV+ jsou u nás vybaveny českými titulky, budeme moci snímek vidět s českou lokalizací hned v den globální premiéry. Dabing ale nečekejte, ten Apple v Česku (na rozdíl od své konkurence) nedělá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY