Fa(r)noušci Ewy Farne si mohou pod stromeček nadělit výběrové dvojalbum a koncertní limitované LP

04.12.2020 16:03 - Milan Menčík | foto: Marie Trávníčková

Ewa Farna své fanoušky potěší nejen obrovským streamovaným koncertem, ale i dvěma speciálními nosiči. Dvojalbum "Singles & Specials" vychází 4. prosince a už svým názvem jasně napovídá, co na něm zájemci naleznou. První disk obsáhne veškeré singly a hity, na druhém budou duety, spolupráce a raritní ukázky z koncertních vystoupení.

Ewa Farna - Singles and Specials
© Universal
"Fanoušci si na koncertech stýskali, že jedny z prvních desek už nejsou k dostání a jsou vyprodány. A tak jsme udělali výběr toho hudebně nejstěžejnějšího pro moji kariéru a sestavili tuhle 'Singles & Specials' desku. Příznivcům tak může zkrátit čekání na nejnovější řadovku, kterou chystám, a zároveň dát důvod zavzpomínat na všechny ty chvíle, při kterých jim mé písničky dělaly společnost," vypráví Farna a svěřuje se: "Pro mě je to poohlédnutí za čtrnácti lety zpívání a natáčení a pocitově, jak bych to jen popsala, asi jako bych si otevřela svůj deníček. Když jsem nazpívala první singl 'Měls mě vůbec rád', bylo mi dvanáct, dnes mám vlastní rodinu, je mi 27 a vydávám v podstatě bestofku."

To ale není zdaleka všechno. Ještě v prosinci by mělo do obchodů doputovat LP se záznamem loňského koncertu v O2 Universum (přesné datum nelze kvůli prodlužujícím se výrobním lhůtám v důsledku koronaviru odhadnout). "Mít LP mi vždycky přišlo cool! V dnešní době je to spíš artefakt, ale nedokázala jsem odolat živáku s orchestrem a chtěla mu dát ten punc, že vyjde v takto elegantní podobě, jako je LP. Limitovanou edici posíláme s mým podpisem, takže je to takový hezký tip na dárek na Vánoce pro mé fanoušky. Chci jim nejen zpříjemnit tuto zvláštní dobu, kdy se nemůžeme potkávat na koncertech, ale taky už zmíněné čekání na novou řadovou desku," shrnuje zpěvačka. Oba nosiče lze zakoupit v jejím e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY