Nová Billie Eilish? Kings Elliot je v "I'm Getting Tired of Me" bolavě krásná

25.11.2020 17:43 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Bylo jen otázkou času, než se objeví první interpretka, kterou budou ostatní připodobňovat k nepravděpodobné superstar posledních let Billie Eilish. A přesně tou se nyní stává Kings Elliot.

K neuvěřitelně silné skladbě po vzoru své kolegyně potřebovala švýcarská rodačka žijící v Londýně zdánlivě málo: křehký zpěv, silnou melodii a pár akustických nástrojů. Svou takřka vánoční náladou pak nechává vzpomenout na "Come Out And Play", s níž nás Billie potěšila dva roky zpátky.

Málokoho překvapí, že ani textem není skladba "I'm Getting Tired of Me" příliš odlišná od těch, kterými ve světě boduje Eilish. V centru pozornosti je zde snaha vyzpívat se z problémů s duševním zdravím, především s úzkostí a sebedestruktivní sklony.

Ruku v ruce s tím jde černobílé video zachycující jednu z panických atak, kterou mladá zpěvačka přímo před kamerou prožila. Snaha šokovat zde však nehrozí. Jednoduchý vizuál má být především projevem podpory pro všechny, kteří mají obdobná trápení. Jak Kings Elliot napsala přímo do klipu, všechny takové pocity zase pominou. A my doufáme, že své fanoušky bude podporovat dál. Její debutový singl totiž slibuje velké věci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY