Robbie Williams si v "Can't Stop Christmas" vyrovnává účty s koronou

27.11.2020 10:12 - Jaromír Koc | foto: Robbie Williams

Je to už rok, co britský zpěvák Robbie Williams vydal své první vánoční album. Titul pojmenovaný "The Christmas Present" se samozřejmě velmi dobře prodával hlavně v období kolem nejoblíbenějších svátků v roce, od ledna už po něm nikdo nějak zvlášť netoužil. Není tak divu, že ho Robbie následně stáhl i ze svého oficiálního e-shopu. S blížícím se prosincem však bývalý člen Take That opět vycítil šanci něco vydělat, což se rozhodl podpořit i novým vánočním singlem.

Prostřednictvím oficiálního webu šestačtyřicetiletého rodáka z hrabství Staffordshire se můžete na nadcházející svátky vybavit speciální vánoční kolekcí oblečení s Robbieho sobí podobiznou. Najdete zde trička, svetry, mikiny nebo červené ponožky. To vše doplňují různé verze zmiňované desky na vinylu, kazetách, ale i na podepsaném CD. K nakupování si pak klidně pusťte zpěvákovu svižnou novinku "Can't Stop Christmas".

Ta se vcelku povedla. Williams se v ní s ironií sobě vlastní vypořádává s koronou, nemožností koncertovat, s karanténou, … prostě se vším, co ho v letošním roce nakrklo. Zároveň však připomíná, v čem spočívá kouzlo Vánoc a na co bychom měli v této době klást důraz. Poselství je tedy jasné - nezapomeňte napsat dopis Ježíškovi, koupit stromeček, pořídit si nové ozdoby a hlavně být s těmi, které máte rádi…



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY