Pavel Callta přichází se třetí deskou s názvem "Jiná"

20.11.2020 18:29 - Milan Menčík | foto: archiv Pavla Callty

Pavel Callta potěší své fanoušky a především fanynky třetím studiovým albem. Dostalo název "Jiná", vychází 20. listopadu a pod článkem se můžete podívat na klip k pilotnímu singlu "Ztrácím se". Desítka skladeb vychází u Warner Music.

Pavel Callta - Jiná
© Warner Music
Deska je opět kompletně autorská a jako producenty si zpěvák a skladatel přizval Sadlucka a Ondřeje Žatkuliaka. Mezi novými písněmi nechybí ani duet s Evou Burešovou "Jako by byl náš poslední", který má nyní přes pět milionů zhlédnutí. A je tu i první anglicky zpívaný song.

"'I fight for you' jsem napsal už v roce 2012. Česká verze této skladby se jmenuje 'Ztrácím se' a vybral jsem ji jako pilotní singl, který dostal i obrazovou podobu," říká Pavel Callta a doplňuje: "Videoklip jsme natáčeli v Krkonoších v místě zvaném Lysečinky, kde jsme našli krásnou roubenku. Na podobném místě jsem točil i svůj úplně první videoklip na song 'Ve hvězdách'. Kromě toho jsme ještě objevili jeden osamělý gigantický strom na poli kousek od Barrandova. Záběry s ním dotvořily emotivní atmosféru klipu. Hlavní roli ztvárnila Andrea Kalousová, se kterou se známe několik let a už před pár měsíci jsme se domluvili, že si spolu zahrajeme v nějakém klipu."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY