Passengerova "Suzanne" je plná vzpomínek na mládí

16.11.2020 19:13 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Passenger aktuálně chystá svou dvanáctou desku. Naváže s ní na letošní charitativní minialbum "Patchwork", a dodrží tak své tempo - co rok, to nový počin (už se mu to tak daří dělat posledních šest let). Novinky se dočkáme hned zkraje roku 2021, ponese název "Songs For The Drunk And Broken Hearted" a první návnadou je skladba "Suzanne".

Jde o komorní baladu, jež se reflektivně věnuje vzpomínkám na lásky z mládí, na které v pozdějším věku čas od času nostalgicky vzpomínáme. Tematiku decentně zobrazuje i doprovodný videoklip. Režisér Raja Virdi v něm zobrazuje hlavní aktérku ve vylidněném baru. Sedí zde osamocena a nad sklenkou červeného vína vzpomíná na milostné vzplanutí, k němuž došlo na stejném místě před mnoha lety. Je to melancholický a povedený snímek.

Kolekce "Songs For The Drunk And Broken Hearted" vyjde v pátek 8. ledna a Passenger na ni nachystal tuto desítku písní: Sword From The Stone, Tip Of My Tongue, What You're Waiting For, The Way The I Love You, Remember To Forget, Sandstorm, A Song For The Drunk And Broken Hearted, Suzanne, Nothing Aches Like A Broken Heart, London In The Spring. Rozšířená deluxe verze přinese bonusové cédéčko s akustickými verzemi celé nahrávky. Album si můžete předobjednávat přímo v interpretově oficiálním obchodě. Vybírat můžete z mnoha balíčků, jejichž součástí je i přístupový kód ke sledování záznamu speciálního koncertu v londýnské The Royal Albert Hall. Přenos by se měl uskutečnit taktéž v průběhu měsíce ledna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY