Ghostemanovo turné k albu "Anti-Icon" zná nové pražské datum

15.11.2020 12:24 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Nové Ghostemanovo album "Anti-Icon" už vyšlo a my jsme rádi, že teď můžeme potvrdit aktualizované datum pražského koncertu, když to původní muselo být změněno kvůli současné nejisté situaci. Nové datum pražského koncertu "Anti-Icon Tour" temného rappera připadá na 27. listopadu 2021, uvidíme se ve Foru Karlín.

Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, v případě nutnosti je možné je vrátit v místě nákupu, a to do konce roku 2020. Společně s týmem umělce vám děkujeme za pochopení a těšíme se na vás na koncertu.

Eric Ghoste vydává hudbu jako Ghostemane od roku 2014, kdy jako výhradní autor svého projektu vytvořil postavu pojímající celý kánon extrémní hudby s prvky industrialu, hardcoru, jižanského phonk rapu i dalších, více experimentálních žánrů. S každým projektem se Ghoste vyvíjel nejen jako performer, ale především jako producent a skladatel, který se učil své inspirace organicky a ambiciózně přetavovat ve vlastní svéráznou tvorbu. Jeho album "N/O/I/S/E" z roku 2018 bylo jeho doposud nejagresivnějším dílem, které otevřelo cestu k právě vydané, dlouho očekávané nekompromisní novince "Anti-Icon", osobnímu sonickému statementu, k jakému Ghoste směřoval celou svou kariéru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY