Předobjednejte si nové album Sodom za speciální cenu

18.11.2020 09:13 - Tisková zpráva | foto: Sodom

Němečtí thrashoví mocipáni Sodom už 27. listopadu vyvrhnou ze svých útrob novou, v pořadí šestnáctou studiovku "Genesis XIX". Nahrávku si můžete předobjednat v jednom ze dvou formátů (CD nebo 2LP) už teď v e-shopu Sparku za sparkovskou cenu.

"Dvanáctiskladbový materiál není poplatný současnému trendu. Neočekávejte moderní sound, jakým svá poslední alba zdobí například Krator, ale old school hozený do proudu současnosti. Thrash v podání Sodom neoplývá divokou rychlostí, ale jeho špína je opravdová, jako je opravdová životní cesta bývalého horníka Toma Angelrippera. Jejich tvorba připomíná čerstvě vytěženou surovou horninu, kterou opracovávají hrubým a neotesaným způsobem s vytrvalostí důlního hydraulického rypadla," píše se o albu v recenzi v aktuálním Sparku, kde se album po zásluze umístilo na první příčce měsíčního bodování redakce.

Kromě obsáhlé recenze najdete v aktuálním Sparku i rozhovor s Tomem Angelripperem. A aby Sodom nebylo málo, kapela v létě vystoupí na festivalu Ostrava v plamenech (termín 30. – 31. 7. 2021) se speciálním setem "Agent Orange".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY