Vánoční koleda s falickými motivy. To je "S*ck My D*ck 2020" od Little Big

08.11.2020 11:26 - Filip Vahala | foto: facebook Little BIG

Roku 2020 už máme všichni opravdu plné zuby. Uplynulým měsícům chybí snad už jen příjezd jezdců apokalypsy. A tak jim mimo jiné i ruská kapela Little Big vzkazuje: "S*ck My D*ck!"

Petrohradští šílenci se nebojí rýpnout do kohokoli. Příkladem může být třeba singl "LollyBomb," ve kterém si s chutí utahují ze severokorejského vůdce. Tentokrát zašli ještě kousek dál a navážejí se rovnou do "nejsmutnějšího roku jednadvacátého století (zatím)". A tak si při štědrovečerní párty rádi zavzpomínají na rozsáhlé požáry v Austrálii, povečeří netopýra a připijí si šampaňským značky Novichok. Nadmíru vtipný a těžce ironický snímek režírovala Alina Pasok s pomocí člena kapely Ilji Prusikina.

Víc slov asi netřeba. Tahle skladba aspiruje na hymnu roku 2020. Za jednoduchým textem, který se věnuje především pandemii, bychom hledali skryté významy jen těžko. Čtyřčlenná rave banda tak o sobě znovu dává vědět provokativním způsobem sobě vlastním. "S*ck My D*ck 2020" je chytlavá koleda, u které si mnoho z nás jistě připije ještě na Nový rok. Refrén se vám totiž zaryje do hlavy už natrvalo. Za dvanáct hodin od premiéry nasbíral klip už kolem dvou milionů zhlédnutí na YouTube. Uvidíme, zda se přiblíží největšímu hitu "Skibidi." Ten už ale pomalu atakuje hranici půl miliardy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY