Na nové desce Tata Bojs si zazpívala i Emma Smetana

07.11.2020 12:51 - Honza Balušek | foto: facebook Tata Bojs

Koncertů Tata Bojs si sice jejich fanoušci letos moc neužili, zato se ale mohou konečně opravdu těšit na dlouho slibované album. Nyní už je jasné, že novinka vyjde 27. listopadu, a protože je desátá řadová, ponese název "Jedna nula".

Kapela z ní už stihla představit dva singly. Počátkem léta to prostřednictvím lyric videa byla písnička "Zvony", před měsícem pak anglicky (s francouzským přízvukem) zpívaná "Kraftwerk In Saint Tropez", kterou skupina doplnila i vtipným a přitom i dokumentárním klipem. Chystaná nahrávka bude obsahovat celkem jedenáct stop, ve skladbě "Tajemství" se jako host objeví Emma Smetana. Na natáčení se jako hosté podíleli ještě Marcel Bárta na saxofon, sCore orchestra a také bývalý člen formace Marek Doubrava, který se postaral o aranže smyčců.

Tracklist desáté studiovky Tata Bojs je následující: Holka z plakátu, Minoritní, Velký třesk, part I, Zvony, Zavazadlo, Velký třesk, part II, Kraftwerk in Saint Tropez, Spolek holek, Tajemství (feat. Emma Smetana), 220 Travoltů, Vlasní brácha.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY