Odložené album Sama Smitha vyjde již tento týden

29.10.2020 13:18 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Pokud sledujete hudební kariéru britského zpěváka Sama Smitha trošku důkladněji, jistě vám počátkem roku neunikla informace, že hodlá vydat nové studiové album. To se mělo jmenovat "To Die For", tedy stejně jako pilotní singl, a na trhu se mělo objevit začátkem září. Kvůli koroně se ho však dočkáme až předposlední říjnový den.

Sam Smith - Love Goes
© Universal Music
Pro Sama nebyl rok 2020 zrovna jednoduchý. Nejprve musel ze zřejmých důvodů změnit všechny svoje pracovní plány, následně si prošel několikatýdenním obdobím depresí. Naštěstí se pak opět upnul na muziku: již hotovou kolekci se rozhodl částečně předělat a doplnit i o další songy, které napsal během jara. A nakonec jí dal i jiný název. Jeho třetí řadovku tak v obchodech najdeme pod názvem "Love Goes".

Titul bude k dispozici samozřejmě nejen digitálně, ale i na několika fyzických nosičích - CD, kazetě a dvojvinylu. Všechny budou mít stejný tracklist a přinesou celkem jedenáct písní a šest dalších bonusů. Mezi nimi bude loňský úspěšný kousek "Dancing With A Stranger", dva roky starý hit "Promises" s Calvinem Harrisem, již zmiňovaný letošní singl "To Die For" nebo jarní duet "I'm Ready" natočený s Demi Lovato.

Vydání desky "Love Goes" předcházely dvě singlové ochutnávky. Jmenovitě song "My Oasis", v němž hostuje nigerijský zpěvák a skladatel Burna Boy, a taneční píseň "Diamonds", kterou se Samem dal dohromady věhlasný švédský producent Shellback. Na doprovodné vizuály se můžete podívat pod článkem. Dodejme, že osmadvacetiletý zpěvák své dílo představí i naživo - v den vydání alba "Love Goes" odehraje v londýnských studiích Abbey Road svůj jediný letošní koncert. Vstupenky na virtuální účast na něm můžete zakoupit například zde.

Pro úplnost ještě přikládáme tracklist: Young, Diamonds, Another One, My Oasis (feat. Burna Boy), So Serious, Dance ('Til You Love Someone Else), For The Lover That I Lost, Breaking Hearts, Forgive Myself, Love Goes (feat. Labrinth), Kids Again + bonus tracks: Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani), How Do You Sleep?, To Die For, I'm Ready (Sam Smith & Demi Lovato), Fire On Fire, Promises (Calvin Harris & Sam Smith).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY