Yungblud v extravagantním klipu ke "Cotton Candy" oslavuje lásku na všechny způsoby

24.10.2020 18:49 - Ondřej Hricko | foto: facebook Yungblud

Anglický hudebník Dominic Richard Harrison aka Yungblud provokuje rád. A dělá to i v klipu k popovému a ne tak hudebně výraznému singlu "Cotton Candy", který se objeví na jeho druhé, na letošek plánované desce "Weird!".

Píseň oslavující všechny podoby lásky dostala vizuální podobu, která fanoušky asi příliš nepřekvapí. Muzikant v něm předvádí extravagantní kostýmy, ve kterých dovádí se ženami i muži různého vzezření. Dle jeho slov je to skladba opěvující sexuální osvobození. "Pro mě je sex a sexualita vyjádřením svobody a myšlenky, že se můžete ztratit v jiných lidech všech pohlaví, všech tvarů a velikostí, abyste našli sebe sama a zjistili, kdo skutečně jste," vysvětluje. Doplňme, že režie se ujala mladá talentovaná autorka Tanu Muino a video natáčela na rodné Ukrajině.

Dobrou zprávou pro české příznivce je také fakt, že Yungblud se 4. listopadu 2021 vrátí do Prahy, kde odehraje koncert v Malé sportovní hale. Vstupenky budou k dipozici v předprodeji za 740 Kč, a to od pátku 30. října od devíti hodin na GoOut.cz. Majitelé prvních padesáti lístků budou mít přístup i na Meet & Greet s hvězdou večera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY