Mají se rádi, ale nemůžou spolu být. To je klip k písni "I přes to všechno" od Mirai

17.10.2020 13:59 - David Böhm | foto: Beata Mathe

Mirai nepolevují z propagace loňské úspěšné desky "Arigató" - zveřejnili k ní již sedmé video. Řada nyní přišla na kousek s názvem "I přes to všechno" a nutno dodat, že konečně. Již po vydání alba si tato emotivní skladba vedla daleko lépe než ostatní nesinglové písně a za rok si na Spotify připsala přes devět set tisíc přehrání.

"Nemyslel jsem si, že by to měl být hit nebo singl, ale teď mám z reakcí lidí pocit, že je to téměř nevyhnutelné. Automaticky vygenerovaný obrázek na YouTube s audiem bez videa má už teď 1,5 milionu zhlédnutí. Vlastně jsme klip dotočili i kvůli tomu masivně pozitivnímu feedbacku. Jsem dost napjatý, co se vlastně stane," líčí frontman kapely. Snad se zadaří a kapela skutečně pochopí, že cesta může vést i jinudy než přes prvoplánové vypalovačky typu "Yahoda". Křehká balada se smyčci, se kterou vypomohl David Stypka, si to určitě zaslouží.

Videoklip je vlastně zhmotněnou metaforou chvíle, kdy je spolu dvěma lidem dobře, ale nemohou spolu být, protože mají každý svůj vlastní svět. Hlavní protagonista snímku zahlédne padající hvězdu a vydá se na místo jejího dopadu. Zde najde slečnu, které se následně pokusí pomoci překonat šok z nového prostředí. Do originální zápletky kapela dvojici samozřejmě několikrát zanotuje. Jak to s párem dopadne, můžete zjistit níže.

A kdyby vám to i přes to všechno bylo málo, podívejte se pod oficiálním videem na pěkné živé provedení songu za doprovodu Přípravného sboru Permoník a orchestru operety/muzikálu NDM na galavečeru předávání Moravskoslezských kulturních Cen Jantar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY