Groove Armada klipem "Lover 4 Now" předkládají svou verzi "Povídání o pejskovi a kočičce"

01.09.2020 10:24 - David Věžník | foto: YouTube / Groove Armada

Jak jsme v květnu naznačovali, chystají Andy Cato a Tom Findlay na letošek novou desku svého společného projektu Groove Armada. Teď už se ví, že album ponese název "Edge of the Horizon" a vyjde 2. října. Čekání na ně může fanouškům a fanynkám zkrátit nový singl i s klipem.

Dvojice si k natáčení písně "Lover 4 Now" přizvala uznávaného amerického DJe, producenta a remixéra Todda Edwardse. Výsledek popisuje jako "kousek Ibiza Poolside", který vás má přenést na tento baleárský ostrov, ať už jste kdekoliv. Je to ovšem spíše taková výplňovka, kterých má formace na kontě už podezřele mnoho.

Náladu z přemýšlení nad relevantností značky Groove Armada v roce 2020 ale rozhodně zlepší příslušné video. Obstaral ho v New Yorku žijící výtvarník a režisér Fons Schiedon, který spolupracoval se jmény jako SBTRKT, Ibeyi nebo FKA twigs. Nenápadnou retro skladbu opatřil velice rozmilým animovaným příběhem, který by Josef Čapek nazval nějak jako "Jak se pejsek a kočička seznámili a co společně zažili v době korony". Ta osmička v hodnocení tedy náleží hlavně jemu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY