Pentatonix chtějí být v "Happy Now" konečně šťastní

26.08.2020 15:32 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jakkoli je pětice Pentatonix proslavená vokálními coververzemi více či méně slavných písniček, rozhodně se nebrání ani originální tvorbě. V roce 2015 vydala povedenou eponymní desku plnou původního materiálu a nyní se do vod autorské tvorby pouští s novinkou nazvanou "Happy Now".

Písnička pravděpodobně nesignalizuje další dlouhohrající nahrávku s originálními skladbami, protože zpěváci ji zpívali už před pandemií na koncertech, ale jako příjemné vytržení ze záplavy coverů funguje skvěle. Téměř se až zdá, že si Pentatonix dali i o něco větší práci s aranžemi, přestože je jako vždy tvoří jen jejich hlasy a tleskání. Videoklip si příjemně hraje s černobílým provedením a průniky barev, které dávají vale smutku a vítají radost.

PTX samozřejmě neopomínají ani na přezpívávání hitů. Nucenou pandemickou izolaci strávili sice každý doma, ale stihli u toho natočit šestipoložkové ípíčko "At Home". Přineslo mix skladeb od Billie Eilish, The Weeknda či The Cranberries.

Domácí fanoušci, kterým se nikdy nepodařilo se dostat na jejich tuzemské rychle vyprodané koncerty, mají konečně pořádnou šanci, formace si totiž na 25. května 2021 zabookovala rovnou pražskou O2 arenu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY