říká Katy Perry - musicserver.cz">

"Sláva pro mě vždy byla jen vedlejší produkt," říká Katy Perry

26.08.2020 09:00 - Josef Martínek | foto: Facebook Katy Perry

Fanoušci Katy Perry už netrpělivě vyhlížejí nadcházející pátek 28. srpna, kdy vyjde zpěvaččina pátá řadovka "Smile". V rozhovoru pro Apple Music však pětatřicetiletá interpretka přiznala, že po nepříliš kladném ohlasu předešlého alba "Witness" z roku 2017 jsou její očekávání umírněná.

Mimo jiné se rozpovídala o tom, jak náročné je balancovat mezi vlastní kreativitou a byznysem. "Samozřejmě je to vzrušující, každý touží po úspěchu a chce mít na své umění dobrou zpětnou vazbu. Jenže to se s minulým albem všechno rozpadlo, takže moje očekávání jsou teď pod kontrolou," připustila a dodala, že chce hlavně zpívat o "své pravdě".

Ještě před několika lety patřila Perry k nejžádanějším popovým hvězdám planety, sama však tvrdí, že se v této pozici necítila nijak komfortně: "Říkala jsem si: 'To se opravdu děje mně? Proč právě já?' Nikdy jsem si to naplno neužívala, protože jsem to nikdy úplně nepřijala. Pravda je, že sláva pro mě vždy byla jen vedlejší produkt. Nebyla důvodem, proč jsem započala svoji kariéru, nepřivedla mě k psaní písní."

Zpěvačka prý chce skrz své songy lidem hlavně přinášet pozitivní emoce. "Cítím, že některé z těch písní mohou dávat naději. Mohou přenášet energii," shrnula a dodala, že hudba léčí. Album "Smile" vychází 28. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY