Anna K. si v klipu k "Na malou chvíli" dělá radost. Má v něm zvířátka i karavan

22.08.2020 09:15 - Josef Martínek | foto: BrainZone

Na začátku prázdnin představila Anna K. píseň "Na malou chvíli". Uběhlo pár týdnů a novinka už patří mezi nejhranější domácí skladby v našem rádiovém éteru. Nyní se dočkala také svého videoklipu.

Natáčel ho režisér Martin Linhart a podle svých slov se snažil příjemnou písničku s pozitivním nábojem nezatěžkávat příliš složitým příběhem. Vsadil tedy na atmosféru. "Využili jsme pro natáčení světelně nejhezčí části dne, jako je východ a západ slunce. Dalším atmosférickým prvkem je zajisté americký karavan a celá scénografie kolem něj, která lokaci zabydlela, a vytvořila tak příjemné místo pro tvorbu a odpočinek. Ostatně v celém snímku pozorujeme zpěvačku právě při těchto činnostech," přibližuje Linhart.

Společnost dělá zpěvačce rybička Ignác a fenka Tara, což by fanoušky nemělo zaskočit. Anna K. se totiž láskou ke zvířatům netají. Stejně tak neváhala v klipu ukázat ani svého životního partnera Tomáše Varteckého, který hraje v její kapele. Zdá se zkrátka, že vizuál k chytlavému singlu zobrazuje ty největší radosti jejího života, což je podívaná, která nemůže zklamat.

"Mám z klipu obrovskou radost, vypadá přesně tak, jak jsem si ho k té písni představovala," sdílí své nadšení sama interpretka, kterou na podzim čeká několik akustických koncertů. Jejich termíny naleznete níže.

Akustické koncerty Anny K.:
19.11. Čelákovice
30.11. Brno
09.12. Chotěboř
12.12. Hradec Králové
15.12. Sušice
16.12. Praha



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY