Dech. Tanec. Smrt. Ponořte se pod hladinu s "Digital End" od Frontier Guards

11.08.2020 14:21 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Martin Pavlík se svým projektem Frontier Guards chystá na přelom srpna a září nový komplet. Ponese symbolický název "Reload", vyjde opět na bratislavské značce Aliens Production a nyní jej ohlašuje singlovka "Digital End".

Jako host se ve skladbě objeví Mia Bohemia. Za tímto pseudonymem se ukrývá Jitka Charvátová, jejíž charakteristický hlasový projev je poslední roky pevně spojen s formací Oceán. V tomto tracku tak vstupuje do nových zvukových rovin, v nichž Martin experimentuje s industriálně chladnou elektronikou s přesahem do IDM nebo ambientních struktur.

Doprovodné video natočili dlouholetí vizuální souputníci Frontier Guards Štefan Kollárik a František Gažík. Ponořili se pod vodní hladinu a nechali naplno pracovat svou představivost. Vycházeli přitom z nosných bodů textu, jimiž jsou slova dech, tanec a smrt.

Dle aktuálních zpráv by Jitčina spolupráce s Martinem měla pokračovat. Album "Reload" by pak mělo plnit funkci jakési bestofky, vybrané skladby ale doplní i nové tracky vytvořené v již prověřeném tvůrčím spojení s Patrikem Lvem z Depressive Disorder.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY