Hurts v dubnu vystoupí v Praze

30.07.2020 13:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nové, netrpělivě očekávané album Hurts "Faith" vyjde 4. září a kapela ho doprovodí turné, při kterém 3. dubna vystoupí v pražském O2 universu. Deska je pro duo počátkem nové éry. Po období tvůrčího tápání se Hurts vracejí posíleni - jsou syrovější a lepší než kdykoliv předtím. Po již vydaných skladbách z alba "Voices", "Suffer" a "Redemption" ve čtvrtek přicházejí Hurts s novinkou "Somebody". Vstupenky v cenovém rozmezí 990 - 1 190 Kč budou od 7. srpna k mání v síti TMaster.

Nadupaný bombastický pop s dynamickým rozsahem, to je skladba "Somebody", která výrazně rozšiřuje zvukovou paletu kapely. Je to povznášející písnička plná energie, s působivými aranžemi Adama Andersona a dokonalým hlasem Thea Hutchcrafta. O skladbě kapela říká: "Je to píseň o vzdoru, síle a schopnosti se znovu postavit na nohy. Oproti dalším skladbám to je o něco rychlejší záležitost, ale je to dobrá ukázka intenzity a energie, které jsou na albu přítomny."

Kromě skladby "Somebody" Hurts ohlásili návrat do svého duchovního domova - na pódia hudebních sálů. Světové turné "Faith" World Tour bude trvat tři měsíce a obsáhne sedmnáct zemí - Azerbajdžán, Kazachstán, Rusko, Finsko, Estonsko, Lotyšsko, Litvu, Bělorusko, Ukrajinu, Slovensko, Českou republiku, Německo, Polsko, Švýcarsko, Holandsko, Belgii a Velkou Británii s poslední show v rodném Manchesteru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY